Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nebezpečí číhá všude : od Doktera Noela Zona, "největšího nebezpečologa v dějinách" : příručka, jak se vyhnout nebezpečí

David O'Doherty

Albatros | 2015

Zobrazit vše

49 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 240
Jazyky: česky
Ilustrátor: Chris Judge
Překladatel: Milan Růžička
Edice: 1. svazek ed. Nebezpečí číhá všude 2x
Vydání: 1. vydání
ISBN: 9788000040981
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 23. srpna 2022 9:14
Číslo položky: 386929

Nebezpečí opravdu číhá všude! I u vás doma, na zahradě, ve škole nebo v supermarketu. Nevěříte? Tak to jste asi ještě nikdy neslyšeli o kartáčkovém hadovi, křeslovém kaktusu, robobabičce, toaletním žralokovi, pianomrožovi nebo poštovnici. Tahle příručka z vás udělá kvalifikované nebezpečology (odborníky na každodenní nebezpečí), takže už vás nikdy nic nezaskočí! - Na stránkách www.dangeriseverywherebook.com naleznete další doprovodný materiál (instruktážní videa, plakáty ad.) Nakladatelská anotace. Kráceno.

Komentáře ke knize
David O'Doherty

David Nicholas O'Doherty je irský komik, spisovatel, musikant, herec a dramatik, syn slavného jazzového pianisty Jima Dohertyho. Navštěvoval Trinity College v Dublinu, kde začala jeho dráha komika. Říká o sobě, že zklamal jako jazzový hudebník, a tak musel najít něco jiného, co by v životě dělal. Napsal několik knih, dvě divadelníá hry a vydal tři komediální CD. Jeho poslední knihu pro děti s názvem „Nebezpečí číhá všude“, kterou ilustroval Chris Judge, a použilo UNESCO Dublin pro celoměstskou čtenářskou kampaň v rámci Města literatury.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet