Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nebeská věž : Francouzský zahradník : Temnota : Devět lekcí golfu

Robert Crais, Santa Montefiore, William Kent Krueger, Kevin Alan Milne

Reader's Digest Výběr | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 574
Jazyky: česky
Překladatel: Štěpán Kovařík, Hana Kušiaková-Pafková, Jiří Kobělka, Zora F...
Edice: Nejlepší světové čtení 153x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7406-160-8
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 10. června 2020 11:47
Číslo položky: 102669

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od renomovaných angloamerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích.

1) William Kent Krueger: Nebeská věž
Když v nepřístupné oblasti Skalistých hor zmizí malé letadlo, na jehož palubě je kromě indiánské delegace i právnička Jo, zapojí se do pátracích akcí také její manžel Cork. Vše ztěžuje nejen sněhová bouře, ale i podezřelé vztahy v místní indiánské i bílé komunitě.

2) Santa Montefiore: Francouzský zahradník
Miranda a David se z Londýna odstěhují do překrásného venkovského domu, ale venkovský život jim nepřipadá tak idylický, jak si představovali. Objeví se však neznámý Francouz, který se nechá najmout za zahradníka a se zahradami jako by křísil k životu i obyvatele domu.

3) Robert Crais: Temnota
Losangeleský soukromý detektiv Elvis Cole se ocitl v nepříjemné pozici. Před několika lety přispěl svými důkazy k osvobození člověka podezřelého z vraždy prostitutky, ovšem nynější důkazy nasvědčují tomu, že propustili skutečného vraha, který posléze neváhal vraždit dál …

4) Kevin Alan Milne: Devět lekcí golfu
Golf je život a život je golf. Otec Augusta Wittea to tvrdil vždycky a August ho za to nenáviděl. Ale teď se má sám stát otcem a na novou roli se ani trochu necítí. Je vůbec možné, aby mu cenné rodičovské rady dal muž, kterého tolik let považoval za nejhoršího otce na světě?

Komentáře ke knize
Robert Crais

Robert Crais je americký spisovatel, autor detektivních románů, z nichž mnohé obdržely literární ceny. Jeho dílo je překládáno i do češtiny. Narodil se v Independence v Louisianě, poblíž Baton Rouge. Jeho otec pracoval v ropné rafinerii, vyrůstal jako jedináček.. Než začal psát, studoval na Státní univerzitě v Louisianě strojní inženýrství. V roce 1976 se přestěhoval do Hollywoodu, kde se uplatnil jako scenárista televizních seriálů a filmů, např. Hill Street Blues, Cagney & Lacey a Miami Vice. Za scénář k Hill Street Blues získal nominaci na cenu Emmy. V polovině 80. let začal psát romány. Roku 1987 uveřejnil první z nich s názvem The Monkey's Raincoat, za který obdržel Anthony Award za nejlepší prvotinu. V tomto románu už vystupují dva protagonisté jeho pozdějších románů: soukromý detektiv Elvis Cole a jeho přítel Joe Pike. Jedním z hlavních témat Craisových románů je čest a osobní integrita jako základní životní hodnota. V roce 2005 byl zfilmován jeho román Rukojmí v hlavní roli s Bruce Willisem. Crais žije v Santa Monica v Kalifornii. séŕie Elvis Cole a James Pike Mimo sérii Elvis Cole a James Pike 2000: Demolition Angel 2001: Hostage 2006: The Two-Minute Rule 2013: Suspect V tomto článku byl použit překlad textu z článku Robert Crais na anglické Wikipedii.

William Kent Krueger

Toužil se stát spisovatelem od třetí třídy ZŠ. Prošel řadou nejrůznějších zaměstnání, ale nakonec se nevzdal. Stvořil Corka O'Connora a stal se spisovatelem na celý úvazek. Kruegerovy romány se často točí kolem nějakého sociálního tématu.

Santa Montefiore

Narozena 1970 v Anglii. Velkou část 90tých let žila v Argentině. Nyní žije s manželem a dvěma dětmi v Londýně. Do češtiny byly přeloženy dva její romány. Rodinné tajemství a Skříňka s motýlem. Je manželkou britského spisovatele a historika Simona Sebag-Montefiore .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet