Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nalezená Atlantida

Clive Cussler

BB art | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 446
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Deyl
Edice: 15. svazek ed. Dirk Pitt 31x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7257-677-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: ne 20. prosince 2020 10:26
Číslo položky: 136825

Září 1858: Velrybářská loď narazí v Antarktidě na letitý vrak, jehož hrůzu nahánějící zmrzlá posádka stráží bedny záhadných starožitností a záhadnou lebku vytesanou z černého obsidiánu.
Březen 2001: Tým antropologů zírá v posvátné úctě na stěnu popsanou podivnými nápisy, a to jen několik okamžiků předtím, než jej výbuch uvězní hluboko uvnitř skály v Coloradu.
Duben 2001: Výzkumná loď mající na palubě Dirka Pitta a členy Národní mořské a podmořské agentury Spojených států je napadena a málem potopena ponorkou, jež měla zaniknout před padesáti šesti lety.
Pitt ví, že tyto události jsou nějakým způsobem propojeny, a jeho vyšetřování jej brzy zavede do hloubi pradávného tajemství s velmi moderními důsledky, kdy čelí ďábelskému nepříteli, nepodobajícímu se žádnému z těch, které kdy poznal, a žene se jak o závod, aby zachránil nejen svůj vlastní život, ale i budoucnost celého světa.
Vždy jsem se nesmírně pobavil s Dirkem Pittem, ale nic mě nepotěšilo víc než příležitost poslat ho do oné nejbájnější ze ztracených zemí, do Atlantidy, a fakticky znovuobjevit stránky její civilizace. Doufám, že se potěšíte čtením Nalezené Atlantidy zrovna tak, jako jsem se já potěšil jejím psaním.“
Clive Cussler

Komentáře ke knize
Clive Cussler

CLIVE CUSSLER vyznává životní styl, který se v mnoha směrech podobá životu jeho fiktivního hrdiny Dirka Pitta. Ať už při hledání trosek ztraceného letadla nebo v čele výprav vedoucích k objevení slavných lodních vraků, zaznamenává mimořádné úspěchy. V čele své skupiny dobrovolníků Cussler objevil víc než šedesát zmizelých lodí historického významu, včetně dávno zmizelé konfederační ponorky Hunley. Podobně jako Pitt, také Cussler sbírá starožitné automobily. Jeho kolekce obsahuje na osmdesát ukázek skvělé zakázkové rukodělné práce karosářů a je jednou z nejskvělejších, jaké jsou kde k vidění. Cussler žije střídavé v poušti v Arizoně a horách Colorada. Web: http://clive-cussler-books.com/

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více