Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Najdu si tě

Lisa Kleypas

Domino | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 255
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Vlčková
Edice: 1. svazek ed. Capitol Theatre 2x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7303-350-7
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: út 26. září 2017 10:47
Číslo položky: 17345

Julii Wentworthové leží celý Londýn u nohou. Krásná a šarmantní herečka se hřeje na výsluní divadelního světa a dostává se jí plnými hrstmi všeho, po čem kdy toužila. Nikdo netuší, že obletovaná diva má zdrcující tajemství: manžela, jehož nezná, bojí se o něm jen zmínit... a především ho nemůže milovat.
Celé roky hledal markýz Damon Savage neznámou ženu, s níž ho nekompromisní rodiče oženili proti jeho vůli. Nechtěl nic víc než právně ukončit vynucené manželství a zařídit si život po svém. Pak ovšem ke svému úžasu zjistí, že jeho manželkou je opěvovaná herečka, z níž si hodlal udělat svou milenku!!
Julia s Damonem se ocitají v nelehké situaci: nalezli v sobě sice zalíbení, ale ač jsou před zákonem svoji, ve skutečnosti si nebyli souzeni. Julia se zdráhá vzdát postavení divadelní hvězdy pro téměř neznámého muže, Damon váhá, zda je pro muže v jeho postavení dobré spojit život s herečkou. Bylo by moudřejší poslechnout rozum, nebo na něj nedbat a nechat se vést hlasem srdce?

Komentáře ke knize
Lisa Kleypas

Lisa Kleypas je americká autorka milostných románů z historie i současnosti. Vystudovala sice politologii na Wellesley College, ale hned po absolutoriu se začala věnovat výhradně psaní. Svůj první román uveřejnila v 21 letech Where Passion Leads . Její knihy se staly bestsellery s miliony výtisků prodanými po celém světě a byly přeloženy do 14 jazyků . Kleypas čerpá inspiraci z mnoha zdrojů: klasické literatury, historických knih i z osobních zkušeností. Říká, že píše romány, které sama ráda čte - kombinaci romantického příběhu a smyslné erotiky, to vše zasazeno do zajímavého prostředí. Přestože proslula zejména svými historickými romancemi, Kleypas vydala v r. 2006 prohlášení, v němž oznámila úmysl věnovat se v nejbližší budoucnosti zejména psaní romancí ze současnosti. Lisa Kleypas žije s manželem Gregorym a jejich dvěma dětmi ve Washingtonu . Mnoho z jejích knih je uspořádáno do sérií, přičemž i rozdílné série často sdílí společné prvky, jako např. Westcliffovi, "čekanky", herna u Jennera, paní Bradshawová , Mathilda a další.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat