Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Na úpatí hory : 26 esejů o biblických pojmech : 26 esejů o biblic. pojmech ; Fotomontáže Jan Šplíchal

Luděk Rejchrt, Jan Šplíchal

Ústřední církevní nakladatelství | 1990


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 157
Jazyky: česky
Edice: Kalich 8x
Vydání: 2
ISBN: 80-7017-120-0
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Ivan Urbánek
Vystaveno: pá 6. října 2017 15:00
Číslo položky: 17941

Kniha obsahuje eseje o biblických pojmech, které autor sám vybral a vykládá a zároveň poskytuje další náměty k zamyšlení.

Komentáře ke knize
Luděk Rejchrt

Luděk Rejchrt byl český evangelický farář, spisovatel a autor písní či her především s náboženskou tematikou. Ordinován na kazatele Českobratrské církve evangelické byl 20. prosince 1964. Během své kazatelské činnosti působil ve sborech v Křížlicích a v Praze-Braníku. Jeho písně pro děti vyšly ve zpěvnících Buď tobě sláva a v plně autorském Zpívejte s námi , dále pak ve zpěvníku Slunce svítí všem a na nahrávce Má město dvanáct bran . Souhrnně vyšly pod jménem Haleluja Amen . Ke zpěvníkům vyšly také nahrávky: LP Buď tobě sláva s několika písněmi ze stejnojmenného zpěvníku a úryvky z Bible kralické, které čte Radovan Lukavský, , MC Slunce svítí všem a CD Haleluja Amen . Několika písněmi je Luděk Rejchrt zastoupen také v Evangelickém zpěvníku . Kromě zcela vlastních písní se věnoval také přebásněním, mj. převedl do češtiny nejznámější báseň německé básnířky Luisy Henselové Müde bin ich, geh zur Ruh pod názvem Už mi oči tíží sen. Napsal také několik knih zaměřených na křesťanskou tematiku, jako Modlitby šeptem, Apokalypsa nebo Taková dlouhá cesta a jeho hry vyšly v souborných vydáních Hry a Hry 2 , knihy, vydané křesťanským nakladatelstvím Kalich. Angažoval se též spolu se Zdeňkem Svěrákem v Nadačním fondu Klíček. Má bratry Miloše a Pavla.

Jan Šplíchal

Narozen 17. 12. 1929 ve Sloupnici, zemřel 15. 3. 2019 v Praze. Fotograf zaměřený na imaginativní fotografii a techniku fotomontáže.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat