Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Myslivecká kuchařka

Bohumil Hronek, Janka Hronková

Dona | 1998


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 132
Jazyky: česky
Ilustrátor: Miloslav Martenek, Vladimír Doležal
ISBN: 80-86136-01-9
Vydáno v: České Budějovice
Vystaveno: po 7. září 2020 13:39
Číslo položky: 114847

Zásady pro zpracování a úpravu zvěřiny a recepty na polévky ze zvěřiny jsou uvedeny v úvodu, dále je kniha členěna na recepty podle druhů zvěře v pořadí bažant, kachna divoká, králík divoký a zajíc polní, srnčí zvěř a černá zvěř, daněk, muflon, jelen a medvěd brtník. Závěrečná kapitola uvádí přílohy ke zvěřině.

Komentáře ke knize
Bohumil Hronek

Autor loveckých povídek a kuchařky pro přípravu zvěřiny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více