Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 132 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Miloslav Martenek, Vladimír Doležal |
ISBN: | 80-86136-01-9 |
Vydáno v: | České Budějovice |
Vystaveno: | po 7. září 2020 13:39 |
Číslo položky: | 114847 |
Zásady pro zpracování a úpravu zvěřiny a recepty na polévky ze zvěřiny jsou uvedeny v úvodu, dále je kniha členěna na recepty podle druhů zvěře v pořadí bažant, kachna divoká, králík divoký a zajíc polní, srnčí zvěř a černá zvěř, daněk, muflon, jelen a medvěd brtník. Závěrečná kapitola uvádí přílohy ke zvěřině.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem