Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Myšlením k bohatství : Tato kniha může pro vás znamenat miliony

Napoleon Hill

Pragma | 1990

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 207
Jazyky: česky
Překladatel: Vladimíra Žáková
Vydání: 1. vyd. v nakl. Pragma
ISBN: 80-85213-00-1 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Luboš Jíra
Vystaveno: pá 8. října 2021 12:27
Číslo položky: 227799

První vydání amerického bestselleru. Kniha nás naučí rozvíjet všechny dobré vlastnosti jako je vůle, rozhodnost, vytrvalost a pevný charakter. Je to návod na bohatství nejenom materiální, ale především bohatství vnitřní. Poukazuje na naše skryté kvality, na náš talent a podává návod, jak ho využít. Dozvíte se, jak si vytvořit správný okruh spolupracovníků, jak podnikat, jak začít, jak vytrvalostí dovést své záměry k úspěšnému konci. Všechno materiální má začátek v myšlence, to je základní idea této knihy od Napoleona Hilla.

V této knize najdete tajemství, jak vydělat peníze. Může to změnit váš život. MYŠLENÍM K BOHATSTVÍ vychází z autorova slavného PRINCIPU ÚSPĚCHU. Zahrnuje moudrost, ke které dospěli bohatí a úspěšní lidé. Kniha byla inspirována magickou poučkou Andrewa Carnegieho. Carnegie odhalil tajemství svého úspěchu několika mladým mužům, kteří se díky tomu dopracovali velkého bohatství. Tato kniha vás naučí tomuto tajemství — i tajemství jiných velkých lidí. Ukáže vám nejenom CO DĚLAT, ale i JAK TO DĚLAT. Pokud se naučíte uplatňovat jednoduché základní techniky, ovládnete tajemství opravdového a trvalého úspěchu.

BUDETE MÍT VŠE, CO JSTE SI V ŽIVOTĚ PŘÁLI.

Komentáře ke knize
Napoleon Hill

Napoleon Hill byl americký spisovatel, který byl jedním z prvních producentů moderního žánru literatury věnované osobnímu úspěchu. Jeho nejznámější kniha, Myšlením k bohatství , je jednou z nejprodávanějších knih všech dob. V Americe podle Hilla lidé mohou věřit, čemu chtějí věřit, a to je to, co odlišuje Spojené státy od všech ostatních zemí na světě. Hillova práce zkoumala sílu osobních přesvědčení a to, jakou roli hrají v osobním úspěchu. Hillovým charakteristickým vyjádřením je: „Cokoliv si lidská mysl dokáže představit a čemu dokáže uvěřit, toho lze dosáhnout“. Hillovy knihy se věnují tomu, jak vzniká úspěch, a vzorci, který jej umožní dosáhnout průměrnému člověku. Hill nazval své učení „filozofie úspěchu“. Tajemství úspěchu bylo ve svůdné formě nabídnuto čtenářům knihy Myšlením k bohatství a nebylo vysloveno přímo, neboť Hill cítil, že jeho postupné poodhalování čtenářem samotným tomuto čtenáři přinese největší užitek. Hillových knih byly prodány miliony výtisků. Dle jeho oficiálního životopisce se Hill narodil do chudoby dvoupokojového srubu v městě Pound okresu Wise County ve Virginii. Jeho matka zemřela, když mu bylo 10 let. Začal psát ve věku 13 let jako reportér místních novin. Svou reportérskou výplatu použil pro vstup na právnickou školu, avšak byl brzy nucen odejít z finančních důvodů. Za bod zlomu jeho kariéry je považováno, když dostal nařízeno v rámci série článků o slavných mužích provést rozhovor s Andrewem Carnegie, toho času jedním z nejmocnějších mužů na světě. Jak Hill zjistil, Carnegie věřil, že proces úspěchu může být vyjádřen jednoduchým vzorcem, který by mohl být zopakován průměrnou osobou. Díky tomu, jaký Hill budil dojem, jej Carnegie pověřil provést rozhovory s více než 500 úspěšnými muži a ženami, mnoho z nich milionářů, za účelem odhalit a publikovat vzorec na úspěch...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat