Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Muži v modrém

W. E. B Griffin

BB art | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 283
Jazyky: česky
Překladatel: Karel Šmejkal
Edice: Medaile cti 0x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7341-009-5 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 5. listopadu 2020 12:08
Číslo položky: 125862

První kniha detektivní série Medaile cti z policejního prostředí, v níž řeší oddělení vražd ve Filadelfii násilnou smrt kolegy.
Příběh čtenáře zavádí do města Filadelfie mezi policisty z oddělení vražd. Jeden z kolegů byl zavražděn při přestřelce v baru, přičemž jednomu z útočníků se podařilo z místa činu utéct. Případu se ujímá zkušený detektiv J. Washington, ale není jediný, kdo má zájem o rychlé vyřešení. Blízký přítel mrtvého policisty P. Wolle a ostatní kolegové jsou šokováni a chtějí vraha za každou cenu najít. Oddělení vražd každý případ řeší se stejnou vážností, ale vraždu policisty vnímají hůř. Kdyby nebyla potrestána vražda toho, kdo chrání zákon, zločinci by neměli respekt už před ničím. Autor zde představuje společnost mužů a žen, kteří pracují u policie. Jejich soukromý život, starosti a především to, jaký vliv na vše kolem nich má jejich práce.

Komentáře ke knize
W. E. B Griffin

William Edmund Butterworth III, známější pod svým pseudonymem W. E. B. Griffin, byl americký spisovatel vojenské a detektivní fikce s 59 romány v sedmi sériích publikovaných pod tímto jménem. Dvacet jedna z těchto knih bylo napsáno společně s jeho synem Williamem E Butterworthem IV.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu