Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Muž z Barbarossy

John Gardner

Riopress | 1993


59 Kč 35 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 191
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Michal
Série: James Bond - agent 007 29.
Vydání: 1. vyd. v České republice
ISBN: 80-85611-34-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 2. června 2022 9:30
Číslo položky: 343507

Příběh, v němž hlavním hrdinou je nepřemožitelný detektiv James Bond, vypráví o kumunistickém a vojenském puči, který má zajistit sovětskou světovládu na zemi.
Autor nastiňuje situaci, kdy v Rusku se vzbouří generálové, pobouření rozpadem impéria a Amerika je současně vázána v Iráku operací Pouštní bouře a zkonstruuje příběh, kterak Irák atomovou bombu zničí nejobávanějšího irského nepřítele a tak obnoví slávu sovětského imperia. Neprůstřelný James Bond tyto rejdy ovšem překazí. Celé to má ovšem docela přijatelný začátek: v Americe se od války ukrývá ukrajinský zločinec, který napomáhal při akci Babí Jar a policie všech států po něm pátrá.

Komentáře ke knize
John Gardner

John Gardner se proslavil svými romány The Wreckage of Agathon, Grendel, The Sunlight Dialogues, Nickel Mountain, October Light, a Freddy’s Book, vědeckými knihami, včetně The Life and Times of Chaucer, svou epickou básní Iásón a Médea, sbírkami povídek The King’s Indian a The Art of Living and Other Stories, kritickými pracemi, On Moral Fiction, a knihami pohádek pro děti. Nadto byl také středověký znalec, bendžista, konzultant ve všech tématech a zásobník obecně dobrých rad. Když John Gardner v roce 1982 zemřel, zanechal literární dědictví v neobvyklé šíři a neobyčejné kvalitě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu