Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mudra jóga v praxi [2], Svěřuji své tělo do svých vlastních rukou.

Miroslav Hubáček, Kim Da Silva, Kim da Sliva

Fontána | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 224
Jazyky: česky
Překladatel: Miroslav Hubáček
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7336-239-2 (brož.)
Vydáno v: Olomouc
Náklad: 1 500 ks
Vystaveno: so 21. listopadu 2020 14:29
Číslo položky: 130335

Mudry neboli pozice prstů jsou prastarou metodou na dosažení energetické, psychické i tělesné rovnováhy. Autor se při studijním pobytu v Indii na vlastní kůži přesvědčil o mimořádné účinnosti tohoto systému, který využívá ruce jako nejspolehlivějšího indikátoru stavu životní síly, a efektivně jeho výklad sjednotil s podrobnou soustavou čínské medicíny. Toto pokračování knihy Mudra jóga v praxi 1 prohlubuje znalosti o vnitřních energetických vazbách v tělesných orgánech a od léčení fyzických symptomů přechází k podpoře v každodenních životních situacích. První díl funguje jako určitá „energetická lékárna“; na každou chorobu se hodí určitá mudra, a tak stačí jen nalistovat tu správnou stránku. Druhý díl nás vede ještě o krok dál: každá nemoc, kterou trpíme, je ve skutečnosti stupněm k pochopení určité pravdy o životě, kterou jsme si doposud příliš neuvědomovali. Nemoc se tak může stát učitelem, který se o naše zdraví stará naprosto jedinečným způsobem. Když pochopíme, jakou lekci nám chce zprostředkovat, jsme na nejlepší cestě k uzdravení – a brzy nemoc přestaneme potřebovat. Pomocí rovnováhy získané prostřednictvím muder se učíte vnímat, jakým způsobem jste přišli ke své současné nerovnováze. Pouze vědět však nestačí: i tady platí, že aby se v nás něco pohnulo, musíte věc používat v praxi. A k tomu máte v této knížce opravdu bohatý arzenál, který seznam muder rozšíří vysoko nad 100, a navíc se naučíte jednotlivé pozice rukou kombinovat tak, abyste mohli dosáhnout synergického účinku. Vedle prstových technik na fyzické potíže, jako je vysoký krevní tlak, bolesti kloubů či nadváha, zde najdete i mudry posílení samoléčivých sil a imunity, na vyrovnávání jednotlivých elementů, čaker, na integraci mozku a srdce, na posilování psychologických charakteristik, jako je tvořivost, intuice, odvaha či nezávislost, nebo na odbourávání negativních duševních stavů, jako jsou fóbie, nervozita, panika či závislosti. Kniha podává také informace o tzv. čínských orgánových hodinách.
Mudry sú špeiciálne gestá rúk, ktoré dokážu veľmi účinne ovládať a meniť energiu v tele aj duši. S pomocou mudier si môžeme navodzovať rôzny stavy, zbavovať sa ťažkostí, pomáhať si pri meditácii a dokonca aj prispievať k uzdraveniu rôznych chorôb. Kniha je prehľadnou príručkou pre každého, kto má záujem mudry praktikovať.
Podívat se na sebe zvenku a stát se pro ostatní následováníhodným vzorem: tato kniha poslouží každému, kdo chce rozvíjet své chápání podstatných věcí ve svém životě. Potřebujete k tomu pouze oči ke čtení a obě ruce, abyste mohli provést mudry.

Komentáře ke knize
Miroslav Hubáček

Překladatel z němčiny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více