Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Moudrost starých psů

Elli H Radinger

Mladá fronta | 2018


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 351 , 24 nečíslovaných obrazových příloh
Jazyky: česky
Překladatel: Tomáš Dimter
Vydání: První vydání
ISBN: 9788020451057
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 4. února 2023 9:37
Číslo položky: 490314

Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit: Například brát každý den jako dar, ničeho nelitovat, starat se o svou smečku, poznat, na čem skutečně záleží, ale také odpouštět nebo brát věci tak, jak jsou.
Elli H. Radingerová vypráví napínavé a dojemné příběhy o důvěře, trpělivosti, pozornosti, vděčnosti, intuici, lásce a vtipu, které se pozvolna vytrácejí z našeho uspěchaného života. A ukazuje nám, jak se díky našim čtyřnohým společníkům můžeme naučit zacházet se smutkem a ztrátou.
Moudrost starých psů je srdečný a hřejivý kompliment nejlepším přátelům lidí – psům!

Komentáře ke knize
Elli H Radinger

Elli H. Radinger je německá novinářka a spisovatelka, která se zabývá vlky. Po maturitě pět let pracovala jako letuška a tlumočnice letů jedné americké společnosti. Studovala práva se zaměřením na právo letectví a poté pracovala jako právník, ovšem ne v této oblasti. S Güntherem Blochem a dalšími v roce 1991 založila Společnost na ochranu vlků , které deset let předsedala. Od roku 1991 vydává časopis Wolf Magazin, německý časopis o vlcích a jiných psovitých šelmách. Od roku 2005 vychází Wolf Magazin každý měsíc jako bezplatný newsletter. Mezi lety 1995 a 2018 se autorka podílela na výzkumu vlků v americkém národním parku Yellowstone. Aby mohla svou 13letou fenu Shiru provázet v poslední fázi jejího života, přerušila Radingerová výzkum vlků. \"Shira je má rodina a má přednost. Tohle jsem se naučila od vlků.\" Další informace na internetových stránkách autorky: www.elli-radinger.de a www.wolfmagazin.de

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet