Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Montana osud

R. C Ryan

Metafora | 2010


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 303
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Kozák
Edice: Kassandra 8x
Vystaveno: po 5. března 2018 17:03
Číslo položky: 26725

Jsou to McCordovi... tři drsní sexy kovbojové, bratranci, kteří zdědili rodinný ranč – a s ním i šanci najít poklad. Mnohem cennější jsou však ženy, které dokážou zkrotit jejich divoká srdce... Láska je ta nejnebezpečnější hra!
Marilee Trainorová pracuje na lékařské pohotovosti a nade vše si cení svobody, ale její život je plný problémů. Když nečekaně narazí na stopu vedoucí ke zlatu McCordů, k pokladu, o němž se vyprávějí legendy, náhle má v patách tajemného zabijáka – a ona sama se, ani neví jak, ocitne v náruči neodolatelného kovboje Wyatta McCorda.
Tenhle z bratranců byl snad už všude, ale ranč je jediným místem, kde se cítí doma. Marileeina odvaha a nezávislost v něm nyní probouzejí touhu ji ochraňovat, získat její srdce a konečně se usadit. Jenže si zatím ještě nedokážou tak docela důvěřovat. Mají-li však přežít a zachránit vše, čeho si cení, musejí se odevzdat jeden druhému a bojovat…

Komentáře ke knize
R. C Ryan

R. C. Ryan - pod tímto pseudonymem se skrývá čtenářkám známá a oblíbená autorka Ruth Ryan Langanová. Ruth má na svém kontě již více než 96 knih, v převážně většině romancí, historických romancí a vůbec čtení pro ženy. Ani českým čtenářkám není neznámá, mohli si přečíst například jednu její povídku v knize Nejkrásnější růže. Více o autorce a jejích dalších knihách najdete na jejích webových stránkách.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více