Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mise zapomnění

María Dueñas

Jota | 2015


89 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 445
Jazyky: česky
Překladatel: Simoneta Dembická
Vydání: Vydání první
ISBN: 9788074628245
Vydáno v: Brno
Vystaveno: út 31. ledna 2023 15:08
Číslo položky: 486629

To nejlepší v životě je vždy před námi. Zvrat osudu. Cesta. Druhá šance. 
Profesorka Blanca Pereaová se v hluboké citové krizi po rozvodu rozhodne přijmout nabídku stipendijního pobytu na malé univerzitě ve fiktivním městečku Santa Cecilia v Kalifornii. Nový život v kampusu a její práce, katalogizace díla zemřelého hispanisty Andrése Fontany, jsou nakonec mnohem zajímavější a podnětnější, než čekala. Seznamuje se s Danielem Carterem, přitažlivým americkým kolegou, a postupně proniká do spletité sítě milostných vztahů, intrik a skrytých tajemství, která neměla vyjít na světlo.V románu se prolínají a nakonec protnou osudy všech tří protagonistů, rozprostřené v prostoru i čase, mezi Španělskem a Spojenými státy, mezi přítomností a minulostí, od pátrání po zapomenutých františkánských misiích v Kalifornii přes osudy španělských republikánských intelektuálů, kteří odešli do exilu po občanské válce, až po nadčasové hledání lásky, druhých šancí a usmíření. 
Mise zapomnění je velký román vyprávěný výrazným ženským hlasem. 
Další skvělý román Maríe Dueñasové, napsaný lyrickou prózou a zaplněný nezapomenutelnými postavami stejně jako Čas mezi šitím, je poctou druhým šancím, usmíření a novým začátkům.

Komentáře ke knize
María Dueñas

Španělská spisovatelka a profesorka anglického jazyka a literatury na univerzitě de Murcia ve Španělsku. Má sedm sourozenců a žije v Cartageně. Rovněž pracovala na různých univerzitách v Severní Americe. Velkého úspěchu dosáhla v roce 2009, kdy debutovala se svým románem s názvem Čas mezi šitím, kterého se prodalo do té doby přes milion kusů. Román také získal řadu ocenění. V roce 2012 jí vyšla kniha s názvem Misión Olvido.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet