Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 62 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Ingeborg Šeborová |
Edice: | Dobrou chuť 8x |
Vydání: | České vyd. 1 |
ISBN: | 80-85521-58-X (brož.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 15. února 2022 15:55 |
Číslo položky: | 282087 |
V této knize je vše o minutkach. Milovníci masa zde najdou šťavnaté hovězí steaky, jemné telecí řízky, kořeněné jehněčí kotlety a mnoho dalších pochoutek. Všechny ukazují, že se dá s kouskem masa dělat velmi mnoho a nikoliv jen "hodit je na pánev" . K tomu slouží typy pro nákup a zpracovaní řízků, steaků a dalších dru hů masa.
Narodil se v Berlíně,dětství a mládí prožil v Hamburku, USA, kde také studoval.Jeho novinářská kariera začínala v Hamburku v jednom velkém dníkua vedla přes novin, tiskové agentury až k odborným časopisum v nichž mnoho let pracoval jako šefredaktor. Dnes jako publicista se věije především tématum historickým se současným pozadím.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem