Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Miniencyklopedie přírodní léčby

Igor Bukovský

Advent-Orion | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 139
Jazyky: česky
Překladatel: Marta Bártová
Edice: Život a zdraví 59x
Vydání: 3
ISBN: 80-7172-192-1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: ne 18. dubna 2021 11:09
Číslo položky: 171638

Igor Bukovský. MUDr. Igor Bukovský je odborným asistentem a vědeckým pracovníkem Fyziologického ústavu Lékařské fakulty v Bratislavě. Výživou a preventivním lékařstvím se zabývá od roku 1990. Od r. 1991 se pravidelně účastní všech významných evropských a světových kongresů o výživě a fyziologii člověka. Od r. 1990 veřejně přednáší a publikuje. Je autorem řady rozhlasových a televizních pořadů a novinových článků.

Napsal knihy Hledá se zdravý člověk a Vegetariánské dítě. Je členem Britské společnosti pro výživu, Americké společnosti pro klinickou výživu a několika domácích odborných společností. Výzkumná práce dr. Bukovského je zaměřena na vliv oxidací a antioxidantů na raná stadia aterosklerózy. Knížka chce být přehledným a stručným návodem, jak léčit některá častá onemocnění - stravou, úpravou stylu života, bylinkami a zeleninovými šťávami nebo u nás ještě málo známou vodoléčbou.

Ze slovenského originálu "Miniencyklopédia prírodnej liečby" přeložila Marta Bártová.
Foto MICHAEL PHOTOBANK.
Vydání třetí.

Komentáře ke knize
Igor Bukovský

MUDr. Igor Bukovský, PhD. je slovenský lekár, ktorý sa od roku 1992 venuje otázkam výživy a trendom v oblasti zdraviu prospešnej životosprávy. Absolvoval lekársku fakultu na Jeseniovej fakulte v Martine v rokoch 1984-1990 a lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Titul PhD. získal v roku 1999 v odbore Normálna a patologická fyziológia za výskum včasných štádii aterosklerózy. Výživou a prevenciou ochorení sa zaoberá vyše 16 rokov. Napísal knihy Miniencyklopédia prírodnej liečby, ktorá bola vydaná v štyroch jazykoch, Vegetariánske dieťa, Hľadá sa zdravý človek, Recepty na fajn časy a Návod na prežitie muža. Je členom Britskej spoločnosti pre výživu, Americkej spoločnosti klinickej výživy a niekoľkých ďalších odborných spoločností. Pôsobí ako lekár v Ambulancii klinickej výživy v Bratislave.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet