Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Milenec lady Sophie

Lisa Kleypas

Domino | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 269
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Vlčková
Edice: 2. svazek ed. Bow Street Runners 6x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-111-6 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: út 8. března 2022 14:40
Číslo položky: 292141

Jedinou ctižádostí ženy je vzbuzovat lásku, prohlásil před lety největší z francouzských dramatiků. Jedinou ctižádostí lady Sophie je však zdiskreditovat policejního soudce, sira Rosse Cannona. Kvůli jeho chybnému rozhodnutí ztratila lásku a přišla o majetek. Zbyla jí jen touha po odplatě.

Odhodlaná Sophie proniká do Cannonova úřadu i soukromí, studuje jeho každodenní zvyklosti. Svádí ho, stává se pro něj nepostradatelnou, a to jen proto, aby mocného úředníka nadobro zničila, pošlapala mu duši a zlomila srdce.
Láska si však najde cestu nejen do srdce otevřeného, ale i do srdce dobře opevněného, není-li hlídka dostatečně bdělá. Sophie uvězní v okovech smyslnosti a vášně nejen sira Rosse, ale i sebe samu. Ačkoliv se urputně snaží dostát svému nevyřčenému slibu, cosi v jejím nitru se hroutí.

Komentáře ke knize
Lisa Kleypas

Lisa Kleypas je americká autorka milostných románů z historie i současnosti. Vystudovala sice politologii na Wellesley College, ale hned po absolutoriu se začala věnovat výhradně psaní. Svůj první román uveřejnila v 21 letech Where Passion Leads . Její knihy se staly bestsellery s miliony výtisků prodanými po celém světě a byly přeloženy do 14 jazyků . Kleypas čerpá inspiraci z mnoha zdrojů: klasické literatury, historických knih i z osobních zkušeností. Říká, že píše romány, které sama ráda čte - kombinaci romantického příběhu a smyslné erotiky, to vše zasazeno do zajímavého prostředí. Přestože proslula zejména svými historickými romancemi, Kleypas vydala v r. 2006 prohlášení, v němž oznámila úmysl věnovat se v nejbližší budoucnosti zejména psaní romancí ze současnosti. Lisa Kleypas žije s manželem Gregorym a jejich dvěma dětmi ve Washingtonu . Mnoho z jejích knih je uspořádáno do sérií, přičemž i rozdílné série často sdílí společné prvky, jako např. Westcliffovi, "čekanky", herna u Jennera, paní Bradshawová , Mathilda a další.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat