Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Mikroelektronika

Jiří Zíma, Jiří Cetkovský, Miroslav Studnička

Státní nakladatelství technické literatury | 1965


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 225
Jazyky: česky
Edice: Řada elektrotechnické literatury 160x, 50. svazek ed. Elektrotechnická minima 8x
Vydání: 1
ISBN: 04-550-65
Vydáno v: Praha
Náklad: 3 500 ks
Vystaveno: po 16. května 2022 11:00
Číslo položky: 332469

Osvětluje možnosti, význam, rozsah a perspektivy nové techniky v elektronice. Zahrnuje vznik a rozsah mikroelektroniky, techniku mikromodulů, tenkých vrstev a obvodů v tuhé fázi. Zabývá se i hospodářským významem mikroelektroniky. Závěrem pojednává o jejích dalších výhledech.

Komentáře ke knize
Miroslav Studnička

Práce o rádiích.

Jiří Zíma

Jiří Zíma byl československý hokejový útočník. Za Litvínov hrál v lize i jeho bratr Zdeněk Zíma a synovec Zdeněk Zíma mladší. V československé lize hrál za CHZ Litvínov. Odehrál 3 ligové sezóny, nastoupil v 66 ligových utkáních, dal 11 ligových gólů a měl 13 asistencí. Dal historicky první gól Litvínova v hokejové lize.

Jiří Cetkovský

Jiří Cetkovský je český lední hokejista, který hrával na pozici útočníka. S ledním hokejem sice začínal v HC Prostějov, nicméně mládežnická léta strávil v Olomouci, zpět v Prostějově a ve Zlíně. Roku 2002 jej jako 141. hráče v pořadí draftoval celek Calgary Flames a Cetkovský odešel do severní Ameriky hrát utkání Western Hockey League v dresu Calgary Hitmen. Hned po první sezóně se ale vrátil zpět do Evropy, a to do celku prostějovských Jestřábů. Během ročníku 2004/2005 nastoupil k prvnímu utkání za Pardubice, za něž posléze odehrál všechna svá extraligová utkání. Během nich získal tři tituly pro mistra ligy, byť plnohodnotně se podílel pouze na dvou z nich, a sice v letech 2010 a 2012. V rozhovoru poskytnutém roku 2015 portálu iDNES.cz vzpomínal, že nejvíce ze své hokejové kariéry vzpomíná na titul z roku 2010, kdy v brance jeho mužstva stál Dominik Hašek. S aktivní kariérou hráče ledního hokeje skončil Cetkovský v roce 2018 a od té doby se věnuje vlastní řemeslnické firmě. Ve čtyřech zápasech Cetkovský nastoupil i za národní reprezentační výběr a vstřelil během nich jednu branku, když 2. dubna 2008 v přípravném utkání před mistrovstvím světa zaznamenal čtvrtý gól v zápase s Běloruskem .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet