Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Megapolis

Miroslav Žamboch

Triton | 2004

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 180
Jazyky: česky
Edice: 397. svazek ed. Trifid 241x
Vydání: Vyd. 3., V Tritonu 1
ISBN: 978-80-7387-426-1 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Grigory Vyatkin
Vystaveno: st 11. srpna 2021 8:15
Číslo položky: 213524

Megapolis Obskurní pitoreskní město bez konce.

Mezi námi, obyčejnými lidmi, se pohybují postavy, které známe z virtuálních světů knih, filmů a legend – paraoidní Sherlock Holmes, Conan, bankéř všech bankéřů, ninja želvy, Smrt, Trhač, kačer Donald, Superman a spousta dalších. Jsou to Figury hrající hru, jejíž pravidla vlastně doopravdy nikdo nezná. Někteří hráči jsou obdařeni nadlidskými schopnostmi, jiní ne.

Mezi Figury patří i M. M. Dexter, soukromý detektiv, který si musí vystačit s jasnou hlavou, účinnou municí a sub-personálním expertním systémem Cvok. Jeho povinností hráče je zaplatit každý rok tajemnému rozhodčímu patřičnou částku, navíc podle pravidel nesmí odmítnou žádného klienta. To ho často staví do situace, kdy musí bojovat i proti svým přátelům a platí za luxus „mít rád“.

Svět, ve kterém je paranoidní zcela normální a bizarní vám přijde úplně všední. I Superman toho má občas plné zuby. Zjistěte skutečný význam slova normální!

Komentáře ke knize
Miroslav Žamboch

Miroslav Žamboch je český autor fantasy a science fiction. Miroslav Žamboch vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT v Praze a nyní pracuje v ÚJV Řež, a. s., . Již jeho první publikovaná povídka, Zpověď válečníka , sklidila u čtenářů velký ohlas. Koniáše, hrdinu, který jej proslavil a získal mu velké množství příznivců, představil ve sbírce povídek Poslední bere vše . Jeho povídky vycházely pravidelně v časopisech a vyšly také v několika antologiích, např. Punk Fiction nebo Čas psanců . Kromě psaní se Miroslav Žamboch věnuje hodně judu, kulturistice a zvláště pak extrémním sportům. K jeho zájmům patří také vojenská technika a chladné zbraně.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více