Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Madonna

Andrew Morton

Columbus | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 343, [48] obr. příl
Jazyky: česky
ISBN: 80-7249-109-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 1. února 2021 13:04
Číslo položky: 148908

Zpěvačka vystupující pod jménem Madonna je osobností, kterou lze jenom těžko pominout - ať už se vám líbí nebo ne, ať už pop-music posloucháte či ne, zkrátka je jednou tady a tím to hasne!

Chameleon hudební scény, hvězda, která jednou točí klipy tak skandální, že se pohoršuje sám papež, aby se vzápětí dala na meditace a na víru. Bylo by zvláštní, kdyby právě jí si populární světoznámý životopisec Andrew Morton nepovšiml. A když už to udělal, nespokojil se s pouhým odříkáváním faktů, ale jak je jeho zvykem, předestřel nám Madonnin život jako na dlani. Dočteme se o její cestě ke slávě, o jejích začátcích, o rodině a přátelích, o skandálech a kotrmelcích a samozřejmě i o jejích milencích zvučných jmen: Michael Jackson, Prince... Fanoušci téhle nepřehlédnutelné zpěvačky pak jistě ocení téměř sedm desítek unikátních fotografií, sedm desítek podob jedné nevšední ženy.

Komentáře ke knize
Andrew Morton

Andrew Keith Paul Morton je australský programátor, vývojář linuxového jádra. Udržuje patchset známý jako mm tree, který obsahuje nedostatečně testované změny, které by později mohly být přidány do oficiálního jádra spravovaného Linusem Torvaldsem. Často bývá označován za Linusovu pravou ruku. Na konci 80. let byl jedním z partnerů společnosti v Sydney, která produkovala počítačové kity Applix 1616, dále byl také hardwarovým inženýrem pro dnes již neexistující australskou dílnu herních výrobků Keno Computer Systems. Získal titul honours degree v oboru elektroinženýrství na University of New South Wales v Austrálii. V roce 2001 se Andrew Morton a jeho rodina přestěhovali z Wollongong, New South Wales do Palo Alto v Kalifornii. V červenci 2003 se Morton přidal k Open Source Development Labs. V srpnu 2006 byl zaměstnán firmou Google.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více