Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Lidé z Mezopotámie : cestami dávné civilizace a kulutry při Eufratu a Tigridu : cestami dávné civilizace a kultury při Eufratu a Tigridu

Josef Klíma, Josef Klima

Orbis | 1976


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 333
Jazyky: česky
Ilustrátor: Jan Jiskra
Edice: Stopy, fakta, svědectví 251x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 17. června 2021 15:01
Číslo položky: 196689

Poutavě psaná knížka vypráví o dávných obyvatelích země mezi Eufratem a Tigridem, o jejich politickém a sociálním vývoji, o vyspělém zemědělství, sadařství, chovu dobytka, řemeslné výrobě, obchodu a vojenství. Přibližuje svět náboženských představ tehdejších obyvatel, zákonodárství, umělecká díla i první vědecké objevy.

Komentáře ke knize
Josef Klíma

Narozen 19. 3. 1951. Novinář, spisovatel a televizní reportér. Bývalý redaktor časopisu Československý voják.

Josef Klima

Josef Klíma je český investigativní novinář, spisovatel a televizní reportér. Vystudoval Gymnázium Oty Pavla v Radotíně a Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy. Spoluzakládal týdeník Reflex, v letech 1990-1992 byl jeho šéfreportérem, spoluzakládal také české televizní investigativní pořady Na vlastní oči, Soukromá dramata a v letech 2014–2018 moderoval pořad Očima Josefa Klímy. V červenci roku 2018 bylo oznámeno, že přechází na Televizi Seznam. Natočil více než 400 televizních reportáží. 12 let psal sloupky do Lidových novin - rubrika s názvem Poslední slovo. Je nositelem novinářské Ceny Ferdinanda Peroutky a Ceny Jana Beneše . Získal 5 ocenění TýTý za osobnost televizní publicistiky, jedno jako absolutní vítěz. Vydal CD Na vlastní uši , koncertuje s triem Na vlastní uši band a Kristýnu .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více