Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Lenobiin slib : novela k sérii Škola noci

P. C Cast, Kristin Cast

Knižní klub | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 132
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Kunová
Edice: 2. svazek ed. Škola noci - novely 0x
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788024237732
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 21. září 2022 15:00
Číslo položky: 405590

Druhá novela ze světa Školy noci přibližuje pohnutý osud Zoeyiny oblíbené učitelky, instruktorky jezdectví, která také kdysi dávno byla jen obyčejnou lidskou dívkou…
Francie, únor 1788. Lenobia Whitehallová je sice dcerou francouzského barona, ale jako nemanželské dítě může jen z milosrdenství sloužit v kuchyni jeho zámku. Její matka s obavami pozoruje, jak krásnou šestnáctiletou dívku okukují muži, kteří v ní vidí pouze snadnou kořist a hračku, již budou moci beztrestně odhodit, až je omrzí. Proto když se naskytne možnost, jak Lenobii přece jen zajistit lepší a důstojnější život, bez váhání se jí chopí.
Dívka vyplouvá na dalekou, nebezpečnou cestu do Nového světa a ví, že svou milovanou matku už víckrát nespatří. Na lodi však nachází něco, co její smutek dokáže rozptýlit – koně a mladého muže, který se o ně stará. Snad by její budoucnost přece jen mohla být naplněna štěstím a láskou – nebýt zla z její minulosti, se kterým se bude muset utkat.

Komentáře ke knize
P. C Cast

Phyllis Christine Cast je oceňovaná autorka žánru fantasy a paranormální romance. Jejím románům bylo uděleno několik prestižních cen. Narodila se v Illinois, avšak během dětství střídavě bydlela i v Oklahomně. Po strědní škole nastoupila do vojenského letectva Spojených států. Žijí v oklahomském městě Tulsa, kam zasadili i příběh Zoey Redbirdové. Proslavila se hlavně díky upíří sérii, u nás nazvána – Škola noci. S touto knižní sérií jí pomáhá dcera Kristin Castová, která sní o kariéře spisovatelky. Škola noci - žánr fantasy Série obsahuje 15. dílů. Škola noci 1 - Označená Škola noci 2 - Zrazená Škola noci 3 - Vyvolená Škola noci 4 - Nezkrotná Škola noci 5 - Pronásledovaná Škola noci 6 - Pokoušená Škola noci 7 - Vyhořelá Škola noci 8 - Probuzená Škola noci 9 - Předurčená Škola noci 10 - Skrytá Škola noci 11 - Odhalená Škola noci 12 - Vykoupená Novely k sérii Škola noci: Drakova přísaha Lenobiin slib Neferetino prokletí Kalonův pád Nyx in the House of Night Vychází také komiksové zpracování - House of Night: The Graphic Novel

Kristin Cast

Kristin Cast žije v oklahomském velkoměstě Tulsa. Studuje vysokou školu, obor komunikační studia, a její touha stát se spisovatelkou, tak jako její matka, se splnila, když spolu napsaly sérii fantasy Škola noci.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet