Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Lásky a sňatky Habsburků : : "Bože, dej, aby štěstí trvalo" : milostné příběhy a události kolem sňatků habsburského rodu

Gabriele Praschl-Bichler

Brána | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 135
Jazyky: česky
Překladatel: Blanka Křiklánová
Vydání: 1
ISBN: 80-85946-71-8
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Václav Kučera
Vystaveno: pá 27. května 2022 13:53
Číslo položky: 339989

Pikantní a mnohdy skandální příběhy z milostné historie rodu habsbursko-lotrinského, věnované některým zajímavým členům dynastie jako například císaři Františkovi I., jeho dceři a Napoleonově manželce Marii Louise, bratrům Františka Josefa I., jeho synovi, korunnímu princi Rudolfovi, císařově vnučce Alžbětě a dalším příslušníkům rodu. Historky ze zákulisí nejen pobaví, ale přinesou i jiný pohled na osobnosti známé z učebnic dějepisu.

Komentáře ke knize
Gabriele Praschl-Bichler

Gabriele Praschl-Bichler se narodila roku 1958 ve Vídni. Po imatrikulaci na vysoké školy vystudovala francouzskou literaturu a umění, a později italskou literaturu a umění. V průběhu studia pracovala v divadle . Po promoci v roce 1983 získala titul PhDr., stále pokračuje v práci v divadle a mezitím spolupracuje jako odborná asistentka v uměleckých galerií a u vydavatelů. Od roku 1989 pracuje jako spisovatelka na volné noze, většinu času tráví bádáním v archivech. Je autorkou více než 20 knih o umění a kultuře. Nejvíce se věnuje tématu Habsburkové.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet