Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kvasná chemie a technologie : vysokošk. učebnice. Díl 1

Josef Dyr

Státní nakladatelství technické literatury | 1965


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 361
Jazyky: česky
Edice: Řada potravinářské literatury 10x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 27. července 2020 12:14
Číslo položky: 109391

Úvodní svazek připravované řady učebnic kvasné chemie a technologie zahrnuje kvasné procesy vznikající při výrobě organických kyselin a ketokyselin, organických rozpouštědel, enzymů, vitamínů atd. Kromě technologických postupů uvádí i způsoby izolace, rafinace a použití produktů. Jde vesměs o neklasické kvasné výroby, vyvinuté v posledních desítiletích. Další díly budou věnovány drožďářství, lihovarství, sladařství, pivovarství, vinařství a antibiotikům.

Komentáře ke knize
Josef Dyr

Josef Dyr byl česky chemik, profesor kvasné chemie a technologie na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. Jejím druhým rektorem byl v období 1953-1955. Zabýval se problematikou produkční mikrobiologie a kvasnou chemií. Jeho synem je Prof. Ing. Jan Evangelista Dyr, DrSc. V roce 1952 mu byla udělena státní cena I. stupně za vyřešení problému výroby důležitých rozpustidel a za zavedení do praxe.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více