Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kvantové léčení - Jak překonávat DNA : jak překódovat DNA

Althea S Hawk

Fontána | 2019

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 248
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Kozák
ISBN: 978-80-7336-969-9
Vystaveno: po 15. srpna 2022 11:08
Číslo položky: 381349

Na podkladě nových objevů kvantové fyziky, buněčné medicíny, genetiky a vědy o vědomí, ale také vlastních zkušeností, neboť autorka se sama vyléčila z celé řady závažných zdravotních problémů, vám Althea S. Hawková odhalí, kterak můžete vědomě ovlivňovat a dokonce překódovat svoji DNA, abyste si zlepšili zdraví a změnili svůj genetický osud.

Seznámí vás s objevy, které jí umožnily vymýtit z těla rakovinu, nádory, jedy i zánětlivá onemocnění. Vychází z pevného přesvědčení, že geny nejsou výhradními původci nemocí, a jedním dechem objasňuje, jak se lidská fyziologie vzájemně ovlivňuje s kvantovými energiemi z našeho vnějšího a osobního prostředí a jak poté výsledné informace spouštějí vývoj a trvání nemoci a chronických potíží. Každý z nás dědí určité náchylnosti, ovšem je to naše jedinečná zkušenost s těmito environmentálními faktory plus naše názory, myšlenky a emoce, co mění způsob, jakým se naše geny projevují. Detailní rozbor kvantovo-energetické a biologicko-chemické povahy DNA doplňuje autorka neméně podrobným a precizním vysvětlením mechanismu, jímž vaše prostředí a vědomí působí na vaši kvantovou DNA, která následně komunikuje s biologickou DNA. Budete-li pracovat přímo s energetickými informacemi, které ovlivňují komunikaci mezi kvantovou a biologickou DNA, můžete změnit genovou expresi překódováním sekvencí genů na vláknech své fyzické DNA a vymazat otisky nemocí. Díky tomu se bude moci vaše tělo rozpomenout, jak má správně fungovat.

Za účelem překódování DNA autorka zkoumá různé nástroje vědomí a psychosomatické metody, například práci se zvukem a dechem, odstranění DNA ukazatelů, překalibrování akášických informací a cvičení pro zlepšení komunikace s vlastními buňkami. Čtenáři je mohou využít na své vlastní cestě k uzdravení.

Komentáře ke knize
Althea S Hawk

Léčitelka a lektorka alternativní medicíny mysli a těla a kvantových a duchovních léčebných praktik.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat