Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 125, [4] barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Miloslav Martenek, Vladimír Doležal |
Vydání: | 2., přeprac. vyd |
ISBN: | 80-86136-44-2 (brož.) |
Vydáno v: | České Budějovice |
Poznámka: | obálka Jiří Jabulka |
Vystaveno: | čt 20. října 2022 14:11 |
Číslo položky: | 423214 |
Recepty na pokrmy od polévek, omáček, přes přílohy, dezerty k nápojům, ve kterých nahrazujeme hlavní suroviny jinými, působí většinou velmi pracně až iracionálně (např. tvarohový "tatarský biftek", kečup bez rajčat, "klobásy" z mrkve, falešná husí krev a "kapary" z nedozrálé zelené bobule černého bezu). Věrohodné jsou rady pro náhrady typu zelenina místo masa, pokud jsme zapomněli něco koupit a recepty na přípravu moučníků bez vajec. Much C2b1a
Ing.Jarmila Mandžuková ,známá odbornice na moderní gastronomii a zdravou výživu. Sama o sobě píše na svých stránkách: Narodila jsem se ve znamení Raka v Turnově, ale větší část svého raného života jsem prožila v Rokycanech. Poté jsem vystudovala Střední zemědělskou školu v Plasích, okr. Plzeň-sever a ještě poté jsem vystudovala Vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích . Malý časový skok … dnes spokojeně žiji v těsné blízkosti Českých Budějovic v obci Včelná , mám dvě dcery - dvojčata a kolem sebe spoustu skvělých lidí. Jediné, co mě stále smiřuje s neúprosně přibývajícími léty a co mi tuto skutečnost zpříjemňuje, je vědomí, že toho vím rok od roku více a lépe, a že mám větší jasno ve věcech, v lidech i v sobě samé... Pro knihovny, kluby seniorů a nejrůznější instituce nabízím zajímavé přednášky
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem