Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 105 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1. |
ISBN: | 9788073010461 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | út 23. srpna 2022 8:22 |
Číslo položky: | 386829 |
Dvě stovky receptů na přípravu převážně masitých pokrmů určených zkušenějším kuchařkám. Jedná se o pokrmy z dostupných surovin a nenáročné na přípravu.
Uvádí předpisy na přípravu polévek, desítek jídel z masa a drůbeže, mnoho salátů, marinád, zálivek a omáček, několik receptů na úpravu špaget a velmi málo moučníků. Předpokládá jistou kuchařskou zdatnost - pracovní postupy jsou vskutku stručné a pro začátečníka nepoužitelné.
zdroj: mlp.cz
Zuzana Francková je česká spisovatelka románů pro dívky, romantických knih pro ženy, historických románů a kuchařek. Zuzana Francková studovala gymnázium s maturitou v Pardubicích, dále nastoupila na Pedagogickou fakultu v Hradci Králové, kde vystudovala český jazyk a dějepis, a poté absolvovala knihovnickou školu. Po studiích pracovala jako učitelka, knihovnice a novinářka. Nyní se věnuje zejména literatuře. Autorka se v literatuře zaměřila především na psaní románů pro dospívající dívky, ve kterých jsou osudy hlavních hrdinek natolik reálné, že se v nich mnohé čtenářky najdou. Knihy jsou lehce zamilované, velmi čtivé, a dá se říct, že se čtou samy. Zuzana Francková napsala dvě série Barča, Cilka, a mnoho samostatných románů, např.: Zlatá klec, Příliš brzy dospělá, Čekání na lásku, Život jako pohádka.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem