Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kuchařka šetrné důchodkyně

Zuzana Francková

Petra | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 105
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1.
ISBN: 9788073010461
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 23. srpna 2022 8:22
Číslo položky: 386829

Dvě stovky receptů na přípravu převážně masitých pokrmů určených zkušenějším kuchařkám. Jedná se o pokrmy z dostupných surovin a nenáročné na přípravu.
Uvádí předpisy na přípravu polévek, desítek jídel z masa a drůbeže, mnoho salátů, marinád, zálivek a omáček, několik receptů na úpravu špaget a velmi málo moučníků. Předpokládá jistou kuchařskou zdatnost - pracovní postupy jsou vskutku stručné a pro začátečníka nepoužitelné.

zdroj: mlp.cz

Komentáře ke knize
Zuzana Francková

Zuzana Francková je česká spisovatelka románů pro dívky, romantických knih pro ženy, historických románů a kuchařek. Zuzana Francková studovala gymnázium s maturitou v Pardubicích, dále nastoupila na Pedagogickou fakultu v Hradci Králové, kde vystudovala český jazyk a dějepis, a poté absolvovala knihovnickou školu. Po studiích pracovala jako učitelka, knihovnice a novinářka. Nyní se věnuje zejména literatuře. Autorka se v literatuře zaměřila především na psaní románů pro dospívající dívky, ve kterých jsou osudy hlavních hrdinek natolik reálné, že se v nich mnohé čtenářky najdou. Knihy jsou lehce zamilované, velmi čtivé, a dá se říct, že se čtou samy. Zuzana Francková napsala dvě série Barča, Cilka, a mnoho samostatných románů, např.: Zlatá klec, Příliš brzy dospělá, Čekání na lásku, Život jako pohádka.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat