Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Krvavé evangelium

James Rollins, Rebecca Cantrell

2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 422
Jazyky: česky
Překladatel: Zdeněk Hofmann
Edice: 1. svazek ed. Sangvinisté 2x
ISBN: 978-80-7461-435-4
Vystaveno: čt 11. listopadu 2021 7:50
Číslo položky: 241844

Zemětřesení u izraelské Masady zabije stovky lidí a odhalí hrobku v srdci hory. Trio vyšetřovatelů – vojenský forenzní expert seržant Jordan Stone, kněz z Vatikánu otec Rhun Korza a brilantní archeoložka doktorka Erin Grangerová – přilétají prozkoumat děsivý objev, podzemní chrám ukrývající ukřižované tělo mumifikované dívky. Po brutálním útoku na naleziště však musí trojlístek uprchnout a vypukne závod o to, kdo dřív najde předmět kdysi ukrytý v sarkofágu hrobky: knihu prý napsanou vlastnoručně Ježíšem Kristem, která má obsahovat tajemství jeho božství. Nepřítel, který je pronásleduje, ovšem není jako ostatní, jde o moc prastarého zla, které ovládá vůdce s neúměrnými ambicemi a nevypočitatelnou lstivostí. V rozpadající se hrobce, ve vznešených chrámech i v podzemním úkrytu nacistů musí Erin se svými dvěma společníky vynaložit všechny síly k tomu, aby Krvavé evangelium nepadlo do nepravých rukou. S podporou utajeného katolického řádu sangvinistů se trojice snaží uspět v boji, který trvá už tisíce let, od doby, kdy Kristus přinesl svou zázračnou oběť i pro ty, kdo by jinak byli na věky zavrženi.

Komentáře ke knize
James Rollins

James Paul Czajkowski je americký spisovatel akčních/dobrodružných thrillerů a bývalý veterinář. Píše pod pseudonymy James Rollins nebo James Clemens. Spolu se svými třemi bratry a třemi sestrami byl vychován na Středozápadě a na kanadském venkově. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie. V roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri a poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Zde také v současné době žije se dvěma dalmatiny, zatoulaným německým ovčákem a papouškem jménem Igor. Jako nadšeného amatérského potápěče a jeskyňáře ho často naleznete buď pod zemí nebo pod vodou.

Rebecca Cantrell

V sedmi letech se rozhodla, že bude spisovatelkou. O několik později opustila své zaměstnání, prodala dům a přestěhovala se na Havaj, aby mohla psát romány. Středoškolské vzdělání získala v Berlíně, vysokoškolské na Carnegie Mellon University v USA. Hovoří plynně německy. Kvůli své tvorbě se přestěhovala i s rodinou do Berlína

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více