Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Krkonoše

Petr David, Petr David, Petr Ludvík

Soukup & David | 2010


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 175
Jazyky: česky
Edice: Česko všemi smysly 2x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-86899-53-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 18. února 2021 13:08
Číslo položky: 154627

Praktický turistický průvodce doplněný 49 volnými vstupenkami a poukázkami platnými do konce roku 2013.. Průvodce po Krkonoších z nové edice nakladatelství Soukup-David "Česko všemi smysly" je zpracován netradičně - nikoli formou popisu nejhezčích výletních tras, ale vychází z několika vybraných turistických center a dělí Krkonoše na několik neformálních "mikroregionů", u kterých  popisuje podrobně památky a přírodu, přidává tipy na výlety, pověsti a zajímavé příběhy, historii, praktické informace, kontakty, webové adresy, telefonní čísla, orientační ceny ubytování atd. Publikace je doplněna desítkami barevných fotografií, turistických mapek výletů, plány středů měst atd.. Součástí průvodce je 49 velmi hodnotných vstupenek a slevových poukázek do muzeí, na rozhledny, slevy na ubytování, pozadu nezůstali ani provozovatelé krkonošských lanovek a tak se s tímto průvodcem levně vyvezete na hřebeny - v Rokytnici na Lysou horu, v Harrachově na Čertovu horu, ve Špindlerově Mlýně na Medvědín, z Pece na Sněžku. Za polovic můžete lyžovat v Herlíkovicích, ve Vysokém nad Jizerou, v Kamenci, v Pasekách nad Jizerou... A to není všechno!
Krkonoše - Česko všemi smysly + vstupenky. KRKONOŠE – novinka z nakladatelství Soukup & David je základním kamenem nové edice průvodců po nejatraktivnějších oblastech naší země. Jde o místopis doplněný nejhezčími výlety a spoustou praktických informací pro pěší turisty, cyklisty, motoristy i lyžaře. „Třešinkou na dortu“ je skoro padesátka bezvadných vstupenek a poukázek na hodnotné služby.

Komentáře ke knize
Petr David

Petr David je český spisovatel a sportovní novinář. Vystudoval na pražské Karlově univerzitě Fakultu žurnalistiky. Mezi roky 1973 a 1992 působil v deníku Československý sport, kde se posléze stal i jeho šéfredaktorem. Spolupracuje též s Českým rozhlasem a některými českými periodiky. Posléze se po roce 1992 stal s Vladimírem Soukupem spolumajitelem nakladatelství a vydavatelství S&D. Je autorem turistických průvodců a se svým přítelem Miroslavem Moravcem vydal sbírku vědeckofantastických povídek ze sportovního prostředí.

Petr Ludvík

Narozen 13. 5. 1977 v Praze. Geograf a historik, pracovník v oblasti turistického ruchu. Autor cestopisných článků, publikací a průvodců.

Petr David

Narozen 9. 3. 1974 v Praze. Redaktor, spolutvůrce turistických průvodců.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více