Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Křižovatka tří moří - vodní koridor Dunaj-Odra-Labe - Meeting of three seas - water corridor Danube-Oder-Elbe

Josef Podzimek, Jaroslav Kubec

Your ARTillery | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 391
Jazyky: česky , anglicky
Vydání: 1
ISBN: 978-80-254-0105-7
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 1. září 2020 15:55
Číslo položky: 114386

Informuje odborníky i širokou veřejnost o problematice dostavby a výstavby tohoto projektu. Zabývá se obšírně problematikou národohospodářskou, technickou, ekonomickou a ekologickou. Seznamuje s historií průplavů v České republice i v Evropě, s jejich výstavbou, vývojem vodní dopravy a popisuje jak se buduje vodní cesta. Provádí celou trasou koridoru Dunaj - Odra - Labe. Kniha dále obsahuje přehled použité literatury, mnoho fotografií, názorných ilustrací a nákresů. Přiložena jsou dvě DVD - první je anglická verze knihy a druhé film o třech dílech s názvem Jak si lidé plují od Františka Nepila.

Komentáře ke knize
Josef Podzimek

Josef Podzimek je český stavební inženýr a podnikatel. 28. října 2008 obdržel z rukou prezidenta republiky státní ocenění Medaile Za zásluhy III. stupně. Po druhé světové válce se stal členem skautského oddílu a získal přezdívku Egil. Vystudoval průmyslovou školu stavební a následně fakultu inženýrského stavitelství. Tam posléze působil mezi lety 1958 a 1961 jako asistent. Posléze pracoval v podniku Labe-Vltava a později také na povodí Dolní Vltava. Od roku 1968 do roku 1990 pracoval v podniku Povodí Vltavy. Mezi lety 1990 a 1994 působil jako ředitel společnosti Ekotrans Moravia a od roku 1994 působil jako jednatel rodinné firmy v Třešti. Mezi jeho koníčky patří krom jiného i fotografování.

Jaroslav Kubec

Narozen 9. 8. 1931 v Nymburce. Ing., stavař, obor stavební geologie, vodohospodářské stavby, vodní doprava, práce z oboru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat