Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kraj Vysočina : 2

Jan Pergler

Kartografie | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 158
Jazyky: česky
Edice: Průvodce po České republice 4x
Vydání: 1
ISBN: 80-7011-735-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Petra Uhlířová
Vystaveno: st 6. května 2020 15:24
Číslo položky: 96940

Kraj Vysočina je krajem ležícím v samém srdci České republiky, na pomezí Čech a Moravy. Představuje ideální turistický cíl. Zvlněná Českomoravská vrchovina, protkaná stovkami potoků, říček i řek, s rozlehlými lesy i malebnými loukami, osloví jak romantické duše, tak i ty, kteří zde hledají klid a odpočinek. K jejímu koloritu neodmyslitelně patří vesnice, osady i malebné samoty, v nichž se dochovala typická venkovská architektura. Dramatičtější scenérie nabízejí některá říční údolí - vždyť sázavská Stvořidla, údolí horní Svratky či Oslava pod Náměští patří mezi nejkrásnější úseky říčních toků v Česku vůbec.
Průvodce na svých 158 stranách představuje nejkrásnější místa, to nejhezčí z přírody a celý kraj Vysočinu od A až do Z v podobě historie, památek a spousty dalších zajímavostí z měst a obcí, vše doplněno barevnými fotografiemi a mapkami.

Komentáře ke knize
Jan Pergler

Jan Pergler . Dlouholetý novinář. Začínal v roce 1991 v Lidových novinách, posléze v Týdnu, Mladé frontě DNES. Vedl IN magazín Hospodářských novin, působil v Deníku. Počátkem 90. let stál u zrodu nadace Člověk v tísni. Dnes pracuje v ČSOB a je spoluzakladatelem Nakladatelství Zeď. Spolu s Janem Dražanem je autorem knih Náš Václav Havel a Člověk 25.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet