Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Korektor - komiks o chybách a o životě

Vilém Koubek, Jana Kilianová

Plus | 2014

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 112
Jazyky: česky
Ilustrátor: Jana Kilianová
ISBN: 978-80-259-0321-6
Poznámka: obálka Jana Kiliánová
Vystaveno: st 31. března 2021 15:36
Číslo položky: 166827

Podtitul: Komiks o chybách a o životě.

Důvěru v lidstvo dal do zastavárny a peníze za ni propil, ve znaku má škodolibost a sarkasmus je pro něj univerzální odpověď na všechno. Ano, to je cynický korektor, který své poznatky z opravování cizích paskvilů, rady i názory na život sděluje světu prostřednictvím stejnojmenného stripového komiksu. V bezmála sto padesáti stripech obsažených v knize vás rozebere, poučí i pobaví. Pokud byste ani pak nebyli přesvědčeni o tom, že sebevědomí autorů chutná nejlépe zalité jejich slzami, má v zásobě ještě řadu speciálů a bonusů. A aby toho nebylo málo, dovolí vám Vilém s Janou nahlédnout do zákulisí prostřednictvím mnoha poznámek, vysvětlivek či jazykových perliček a v neposlední řadě také komiksovou sérií o tvorbě Korektora nazvanou Autoři. Takže: Pozor na chyby!

Komentáře ke knize
Jana Kilianová

Jana „Yuffie“ Kilianová. Excentrická kreativní bytost se sklony ke všudypřítomnosti a neschopnosti říkat ne. Od roku 2013 se živí jako ilustrátor a grafik na volné noze a kreslí pro časopisy, festivaly, knížky i počítačové a deskové hry. Komiksy si kreslila do šuplíku už od malička a v nitru své duše dobře věděla, že díky nim jednou bude bohatá a slavná. Kdyby se měla shrnout v jedné větě, citovala by legendární Jolandino moudro: „Hodně vysoko míříš.“ FB stránka: https://www.facebook.com/ArtOfJanaKilianova

Vilém Koubek

Narodil se v roce 1988, momentálně pracuje jako redaktor časopisu 100+1 zahraniční zajímavost a ve volných chvílích recenzuje počítačové hry pro portál Games.cz. Miluje hudbu, rád vaří a má úchylku na mechanické klávesnice. Do literatury pronikl po boku Jany Kilianové prostřednictvím cynického stripového komiksu Korektor. Prozaický debut si odbyl roku 2018, kdy mu nakladatelství Host pomohlo vyvrhnout na světlo světa intelektuální splatterpunkovou řež Čepel entropie. Na podzim následujícího roku mu u téhož nakladatelství vyšel postapokalyptický western Organická oprátka a objevil se také v kolektivu autorů fantastické antologie Ve stínu magie. Jeho nejnovější knihou je deštivý detektivní noire Posmrtná predace.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více