Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kokořínsko a Mělnicko

Petr David

S & D | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 239
Jazyky: česky
Edice: 37. svazek ed. Průvodce po Čechách, Moravě, Slezsku 31x
Vydání: 2
ISBN: 978-80-86899-37-4
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 13. května 2019 14:28
Číslo položky: 61227

Zcela přepracované aktualizované 2. vydání v r. 2008, s barevnými mapami a fotografiemi! Průvodce po kraji pískovcových skal a půvabné lidové architektury, po kraji, který odedávna přitahoval romantické poutníky. Zve též do mělnických sklepů za znamenitým vínem, do Liběchova, na Kokořín a na záhadami opředený zámek Houska. Zveme vás do Regionálního muzea v Mělníce, kde mj. ochutnáte proslulé mělnické víno, v Mělníce si také prohlédnete kostel sv. Petra a Pavla i s kostnicí, jednou z největších v ČR, zavítáte za tajemnem na hrad Houska. Ve Mšenu je nádherné koupaliště.
Vymezení oblasti: Mělník - Hořín - Liběchov - Štětí - Radouň - Sukorady - Robeč - Rašovice - Úštěk - Kravaře - Stvolínky - Holany - Dřevčice - Dubá - Žďár - Skalsko - Vrátno - Stránka - Nebužely - Záboří - Kly.

Komentáře ke knize
Petr David

Petr David je český spisovatel a sportovní novinář. Vystudoval na pražské Karlově univerzitě Fakultu žurnalistiky. Mezi roky 1973 a 1992 působil v deníku Československý sport, kde se posléze stal i jeho šéfredaktorem. Spolupracuje též s Českým rozhlasem a některými českými periodiky. Posléze se po roce 1992 stal s Vladimírem Soukupem spolumajitelem nakladatelství a vydavatelství S&D. Je autorem turistických průvodců a se svým přítelem Miroslavem Moravcem vydal sbírku vědeckofantastických povídek ze sportovního prostředí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více