Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 128 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Jiří Winter-Neprakta |
Vydání: | 1. vyd |
ISBN: | 80-85840-00-6 (váz.) |
Vydáno v: | Bučovice |
Vystaveno: | út 5. ledna 2021 10:45 |
Číslo položky: | 139782 |
Kniha kuchařských zajímavostí je v podstatě kuchařská kniha, ale bez receptů. Jsou zde ta největší nej... z oblasti gastronomie, ty perličky a bonbónky, které najdete roztroušeny v nejrůznější literatuře a tisku. Podle tvrzení autora je takováto kniha u nás a snad i v Evropě napsána poprvé.
Je rozdělena do 36 kapitol zasahujících do široké škály oblastí gastronomie. Kniha je vytvořena na způsob knihy Guinessovy.
Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem