Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Klíče k peklu

Jack Higgins

Knižní klub | 2004


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 141
Jazyky: česky
Překladatel: Karel Šmejkal
Edice: 3. svazek ed. Paul Chavasse 3x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-242-1250-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Tomáš Řízek
Vystaveno: st 25. května 2022 8:27
Číslo položky: 337549

Superšpion Paul Chavasse — jeden z Higginsových nejpozoruhodnějších hrdinů — se vrhá do vysoce riskantní mise, přičemž se ocitá uprostřed smrtelně nebezpečné dvojité hry, v níž musí bojovat o vlastní život.
Tentokrát jde o akci, na kterou Paul Chavasse nikdy nezapomene. Jeho cílem je malá izolovaná republika na pobřeží Jaderského moře — Albánie. Dostává se tam v době nejtužšího útlaku, který má na svědomí místní režim a v němž lidé žijí za neustálých obav a strachu z tajné policie. Chavassovým úkolem je nalézt odhaleného dvojitého agenta a vyřadit ho ze hry. Natrvalo. Chavasse však netuší, že hluboko ve spleti vodních kanálů nebezpečných pobřežních bažin mu kdosi nastražil past, někdo, kdo drží klíče k peklu.

Komentáře ke knize
Jack Higgins

Jack Higgins se narodil 27.7.1929 a vyrůstal střídavě v Anglii a Irsku. Prošel řadou různých zaměstnání, dálkově vystudoval na Londýnské univerzitě a od roku 1958 působil jako učitel. V této době začíná pod svým skutečným jménem Harry Patterson i pod různými pseudonymy vydávat dobrodružné romány situované z velké části do období druhé světové války. Dnes jich má na kontě přes 60 a mnohé se dočkaly filmového zpracování.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více