Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Klasická slepičí polévka pro duši : povídky a příběhy pro potěchu srdce a posílení ducha

Jack Canfield, Mark Victor Hansen

Columbus | 2001

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 295
Jazyky: česky
Překladatel: Ivana Hlaváčová
Edice: Slepičí polévka pro duši 6x
Vydání: 2. vyd
ISBN: 80-7249-135-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 15. ledna 2022 19:33
Číslo položky: 268930

Dva z nejinspirativnějších lektorů a řečníků současné Ameriky se s vámi chtějí podělit o nejkrásnější příběhy, s nimiž se za svůj život setkali. Jejich vyprávění má moc dotknout se lidských srdcí všude na světě – přináší totiž vtip a moudrost, naději a posilu, jež vás vynesou nad bouřlivé vlny temných chvil. Příběhy, které pro vás autoři pečlivě vybrali, svým způsobem poskytují vzory toho, co je možné a uskutečnitelné, a jsou světlem na cestě každého z nás.
Z této knihy můžete čerpat jako z pokladnice, jejíž obsah zahřívá srdce, a kdykoli budete potřebovat nějaký příklad, budete chtít povzbudit přítele nebo poučit dítě, jistě v ní najdete vhodný příběh.

Komentáře ke knize
Jack Canfield

Jack Canfield - americký motivační řečník a autor . Nejlépe je známý jako spolutvůrce série knih Slepičí polévka pro duši, která má v současné době téměř 200 titulů a 112 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Podle USA Today , Kuřecí polévka pro duši a několik z řady titulů od Canfield a jeho spoluautora Mark Victor Hansen , byla mezi 150 top nejprodávanějšími knihami posledních 15 let . V červenci 2004, Jack Canfield založil TLC-transformačního leadershipu radu- skupinu myšlenkových vůdců, autorů, trenérů, výzkumných pracovníků, konzultantů a dalších vůdců v oblasti osobního a profesního rozvoje. Členové TLC schází dvakrát ročně a vyměňují si své zkušenosti. Inými slovami povedané - svetová jednotka v oblasti osobného rozvoja, najvplyvnejší svetový motivátor, korporátny tréner, uznávaný success coach, ktorý školí top manažérov najväčších svetových značiek, podnikateľ, autor bestsellerov, držiteľ dvoch Guinessových rekordov!

Mark Victor Hansen

Mark Victor Hansen je americký inspirativní a motivační řečník , trenér a autor . Je známý jako spolutvůrce a zakladatel edice \" Kuřecí polévka pro duši \". Hansen je absolventem Southern Illinois University v roce 1970 s titulem BA v mluvené řeči.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více