Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kdo si počká-

Ruth Rendell, Cyril Svoboda

Motto | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 194
Jazyky: česky
Překladatel: Zuzana Mandíková
Vydání: 1
ISBN: 80-7246-085-4
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Michaela Vydrová
Vystaveno: čt 30. června 2022 14:17
Číslo položky: 358040

Několik manželských dvojic se schází k oslavě narozenin mladé ženy, jejíž manžel vyvolává svou arogancí u sousedů jen antipatie, u manželky pak věčné obavy a napětí. Po rozpačitém, nepříliš povedeném večírku je muž druhý den nalezen mrtvý a vše nasvědčuje tomu, že zemřel na selhání srdce. Policie případ odkládá jako náhlé úmrtí, ale všímaví sousedé začínají přemýšlet, zda tato smrt byla skutečně náhodná.

Komentáře ke knize
Ruth Rendell

Ruth Rendellová, rozená Grasemannová, někdy tvořící též pod pseudonymem Barbara Vineová byla anglická spisovatelka, autorka detektivních románů. Její knihy byly přeloženy do více než dvaceti jazyků, víc jak dvacet jich bylo zfilmováno. První román vydala roku 1964 pod názvem Smrt má jméno Doon . Již zde se objevil její nejslavnější detektiv Reginald Wexford, který je hlavním hrdinou zhruba třetiny jejích knih. Do detektivního žánru vnesla sociální i psychologický rozměr, zvláště do svých thrillerů a knih psaných pod jménem Vineová. V roce 1997 byla uvedena do šlechtického stavu.

Cyril Svoboda

Narozen 5.1.1887 v Račerovicích u Třebíče, zemřel 30.6.1955 v Praze. Středoškolský profesor, literární historik, filolog, prozaik, básník, vydavatel, překladatel z ruštiny, němčiny, angličtiny, polštiny a církevní slovanštiny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více