Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kapverdy znovu objevené

Jan Klíma, Jan Vítek

Paradise Studio | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 175
Jazyky: česky
ISBN: 80-238-9364-5
Vydáno v: Hradec Králové
Vystaveno: čt 9. prosince 2021 11:22
Číslo položky: 254281

Souostroví Kapverdských ostrovů ležící nedaleko západoafrických břehů patří i v dnešní době k méně známým koutům planety Země. Publikace s pera dvou vysokoškolských pedagogů tak objevuje mnohotvárnost podob života lidí na Kapverdách a zejména uvádí řadu zajímavých údajů geografického, historického, ekonomického či kulturně-společenského charakteru. Kapverdské ostrovy se tak prezentují čtenářům jako nesmírně zajímavá země odvážně hledící vstříc budoucnosti. 06.12.2002 dusatkot E2b

Komentáře ke knize
Jan Klíma

Narozen 8. 12. 1943 ve Vysokém Mýtě. PhDr., vysokoškolský pedagog, historik a polyglot, bývalý diplomat v Angole , specialista zejména na dějiny portugalsky mluvících zemí v Africe, Americe i Asii a na problematiku koloniálních říší. Autor prací z oboru iberoamerikanistiky a afrikanistiky, překlady z portugalštiny, také autor "Zpěvníku pro mateřské školy".

Jan Vítek

Narozen 9. 5. 1946 ve Vysokém Mýtě. Geomorfolog, vysokoškolský učitel, popularizátor přírody východních Čech, regionální publicista, práce z geomorfologie, geologie a regionální biologie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet