Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Kapr v naší a světové kuchyni

Pavel Polena, Jindřich Fürst

START | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 128
Jazyky: česky
ISBN: 80-86231-08-9 (váz.)
Vydáno v: Benešov
Vystaveno: po 18. října 2021 13:50
Číslo položky: 231705

Obecné rady pro úpravu ryby a nejčastější způsoby přípravy (vaření, smažení, dušení, pečení, uzení) rybího masa. Mezinárodní a české recepty na přípravu polévky z kapra, různé způsoby tepelné úpravy kapřího masa a úpravy kapra na studeno. Much C2b1d

Komentáře ke knize
Pavel Polena

Autor kuchařských knih, zaměřený na rybí jídla.

Jindřich Fürst

Narozen 11. 7. 1873 v Praze, zemřel 27. 1. 1943 v Turnově. Malíř.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více