Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

K nevíře - Můj tajný život uvnitř scientologické církve a dramatický útěk

Jenna Miscavige Hill, Lisa Pulitzer, Miscavige Jenna Hill

Aktuell | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 392
Jazyky: česky
Překladatel: Ivana Nuhlíčková
ISBN: 978-80-89873-00-5
Poznámka: obálka . PRO 2, a.s.
Vystaveno: so 5. února 2022 16:17
Číslo položky: 277574

Neteř hlavy scientologické církve Davea Miscavige, vyrůstala uprostřed této kontroverzní a mocné organizace. V jedenadvaceti letech se od církve odvážně odpoutala a riskovala všechno, co kdy měla a milovala, aby scientologii jednou provždy opustila. Nyní vypráví o svém životě, církvi a o dramatickém odchodu, zabíhá do hlubin náboženství, o němž se desetiletí debatovalo a spekulovalo po celém světě. Odhrnula závoj tajemnosti, který svět scientologie dlouho zakrýval. Tento pohled zevnitř poskytuje informace o tomto náboženství, podivných rituálech i o záhadném vůdci – Davidu Miscavigeovi. Od dlouhodobého odloučení od rodičů v dětství přes nedostatek osobní svobody až k důrazu organizace na nábor celebrit. Jenna odhaluje omezující a izolovanou kulturu scientologie, detailně líčí prostředí nelítostného ovládání, v němž i oddaní stoupenci této víry dostávají za porušení pravidel tvrdé tresty. Detailně líčí nechvalně známé praktiky církve, popisuje osamělý a bolestný život zanedbávaného dítěte, který ji připravil na drsný život v nejoddanější organizaci církve – Sea Org. Teprve když se její rodina téměř rozpadne a její svět se začne hroutit, pochopí, že žije podle nesmyslných pravidel a uvědomí si míru psychologického ovládání, které jí řídí život. V knize podrobně popisuje odvážný útěk, ale ještě před ním musela projít zkouškou rodiny, víry a lásky.
Kniha K nevíře je podmanivá a znepokojující, odhaluje, kam až toto náboženství zachází a kolik úsilí jednu ženu stálo se osvobodit.

Komentáře ke knize
Jenna Miscavige Hill

Neteř Davida Miscavidge, současného duchovního i obchodního vůdce scientologické církve, vyrostla jako scientoložka. Po odchodu z církve v roce 2005 se stala jednou z jejích předních kritiků. Žije v jižní Kalifornii

Lisa Pulitzer

Americká spisovatelka a novinářka.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet