Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jizerská 50 Závod plný příběhů : 50 let - 50 příběhů

Milan Tesař, Václav Cibula, Jiří Fejgl, Kateřina Kadlecová, Petr Volf

Albatros | 2017

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 219
Jazyky: česky
Editor: Milan Tesař
ISBN: 978-80-264-1597-8
Vystaveno: po 14. února 2022 12:07
Číslo položky: 281010

Buďte i vy hvězdou Jizerské 50! Závodu, který je symbolem běžeckého lyžování. Závodu plného příběhů, výzev i silných zážitků. Závodu s jedinečnou tradicí! Padesátku jezdí profesionálové, slavní závodníci i obyčejní lidé. A tenhle jedinečný závod, si zaslouží unikátní knihu. Vytvořte si vlastní příběh a doplňte jej o vzácné historické okamžiky i osobní vzpomínky aktérů závodu v jedinečné dárkové knize.

Komentáře ke knize
Petr Volf

* 13. 10. 1965 Valašské Meziříčí V roce 1988 absolvoval žurnalistickou fakultu UK v Praze. V letech 1987-90 byl redaktorem Mladé fronty, v letech 1990-2 vedl kulturní rubriku MF Dnes, v roce 1994 se stal editorem Playboye a nyní je redaktorem časopisu Reflex. Je autorem knih Muž který zůstává, Hermafrodit, Nech kozy mečet, Picasso byl monstrum, Kolik stojí miluji tě, Poslední akční hrdinka a knihy rozhovorů s výtvarníky Na počátku je čára a několika dalších prací o výtvarném umění.

Milan Tesař

Po studiu žurnalistiky se dočkal sametové revoluce v redakci Zemědělských novin. V prosinci roku 1989 pracoval celý jeden den v Lidových novinách, než přijal nabídku podílet se na přípravách prvního čísla časopisu Reflex. Jeho stránky od té doby popisuje s jedinou pauzou dodnes. Pauzu měl v třiadevadesátém - vzdálil se na půl roku do společnosti Febio, kde stál u vzniku pořadu Česká soda. Poté se vrátil do Reflexu, a to už na pozici šéfa kulturního oddělení, v jehož převleku pracuje dodnes. V roce 1995 se stal jedním ze tří scénáristů komiksu Zelený Raoul.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více