Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 106, [8] barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1 |
ISBN: | 80-86540-10-3 (R. Hájek : brož.) |
Vydáno v: | Ústí nad Labem |
Vystaveno: | so 7. srpna 2021 13:08 |
Číslo položky: | 213248 |
Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla přispět k jeho propagaci. Vznikla z oblíbených receptů našich spolupracovníků - tradičních účastníků
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem