Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Jedenkrát to nestačí

Jacqueline Susann

Knižní klub | 2000


59 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 523
Jazyky: česky
Překladatel: Karel Bakoš
ISBN: 80-242-0415-0
Vystaveno: st 31. března 2021 12:32
Číslo položky: 166741

Román americké autorky se odehrává v prostředí americké společenské smetánky a špiček zábavního průmyslu v sedmdesátých letech.
Hrdinkou je dcera slavného producenta, vyrůstající bez matky a o to víc a nepřirozeněji upnutá na otce. Její tragická nehoda a dlouhé uzdravování přivodí i negativní obrat v otcově podnikání a ten, aby zabránil totálnímu krachu, je nucen se bohatě oženit. Dívčina závislost a žárlivost ji uvrhne do podivné společnosti a její podvědomé hledání otce ji vžene do vztahu se starším ženatým mužem. Po otcově tragické smrti se dívka stane jednou z nejbohatších dědiček, psychicky ale neunese svou osamocenost, upne se na drogy a ty se stanou příčinou její zkázy.

Komentáře ke knize
Jacqueline Susann

Jacqueline Susann se narodila roku 1918 ve Filadelfii v rodině malíře a učitelky. V osmnácti letech odešla z domova a proslavila se jako herečka nejprve na newyorských scénách a později v televizi, kde vynikla i jako moderátorka. V mediální superhvězdu ji však proměnily až její velmi úspěšné romány Údolí panenek , Stroj lásky a Jedenkrát to nestačí . S prvním jmenovaným se dokonce dostala do Guinessovy knihy rekordů; počet prodaných výtisků přesáhl sedmnáct milionů. Jacqueline Susann se provdala za producenta Irvinga Mansfielda, který jí byl velkou oporou nejen v profesním životě. Zemřela roku 1974 v New Yorku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu