Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Jarní kolekce

Judith Krantz

Ikar | 2002


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 412
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-249-0133-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 16. září 2021 10:30
Číslo položky: 222006

Judith Krantzová je zkušená vypravěčka; neomylně čtenářky vtáhne do děje, nechá je vstoupit do příběhu jako do krásného obrazu, v němž prožívají spolu s hrdiny všechna ta nádherná dobrodružství.
Justine Loringová je úspěšná podnikatelka, která si myslí, že ke svému životu nepotřebuje mužský doplněk. Náhle se však v její blízkosti objeví dva muži a soupeří o její přízeň... jedním z nich není nikdo jiný než její dávno ztracený otec.
Frankie Severinová, tato vášnivá kráska z Brooklynu žije od svého rozvodu sama, ale jako zázrakem se před ní uprostřed pracovního shonu objeví osudový idol, muž o němž snila už na střední škole.
April Nyquistová zdědila přísně střeženou nevinnost po svých skandinávských předcích. Ale pod dokonalým zjevem ledové princezny dřímají divoké erotické představy. První romantické dobrodružství se pro ni stane otřesným zážitkem.
Jordan Dancerová je dcerou plukovníka. Vysokými ambicemi úspěšně zdolává všechny překážky na cestě za kariérou, ale i ona narazí na ošidnou tvář lásky.
Tinker Osbornová, bývalá hvězda dětských přehlídek, mimořádně atraktivní a jemná mladá žena je ochotná podstoupit cokoli, aby znovu dosáhla vrcholu.
Všechny jsou krásné... Ne všechny ale mohou být také šťastné...

Komentáře ke knize
Judith Krantz

Judith Krantz se narodila 9. ledna 1928 v New York City. Po ukončení školy se přestěhovala do Paříže, kde pracovala v módě. Později se vrátila znovu do New Yorku, kde psala články pro časopisy. Má 2 syny a nyní i vnoučata. Její manžel zemřel roku 2007.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více