Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jantarová komnata

Steve Berry

Domino | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 399
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7303-340-8 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: po 27. února 2023 10:29
Číslo položky: 506262

Jantarová komnata. Jeden z nejvzácnějších výtvorů lidských rukou, jedna z nejtemnějších historických záhad… Někdejšího klenotu ruských carů se v roce 1941 zmocnili nacisté. Po zahájení spojeneckých náletů ukryli komnatu na neznámé místo a od těch dob ji nikdo neviděl. Nyní se však zdá, že někdo přece jen ví, kde hledat.
Rozvedená atlantská soudkyně Rachel Cutlerová miluje svou práci a děti, s bývalým manželem Paulem udržuje korektní vztahy. Vše se rázem změní, když za záhadných okolností umře její otec, někdejší vězeň koncentračního tábora. Zanechal po sobě dokumenty, které by mohly vést k odhalení záhady jménem Jantarová komnata.
V zoufalé snaze nalézt pravdu odlétá Rachel s Paulem do Německa. V honbě za pokladem však nezůstávají osamoceni. Fanatičtí sběratelé umění se neštítí sáhnout ani k nejhrubšímu násilí, a tak naši hrdinové brzy zjistí, že jim jsou v patách profesionální zabijáci. Ale ani to není vše — Rachel s Paulem během nesnadného pátrání pochopí, že proti nim nestojí jen živí lidé, ale i síly zla, které hýbaly světem v minulosti…

Komentáře ke knize
Steve Berry

Steve Berry je americký autor románů a novel. Vystudoval politologii a práva. Po absolutoriu založil advokátskou praxi. Když začínal pracovat na svém prvním románu, netušil dvě věci: že nakladatelé osmdesátkrát odmítnou jeho rukopis – a že toho budou velmi litovat, poněvadž Berryho prvotina s názvem Jantarová komnata několik týdnů figurovala na prvním místě žebříčku nejprodávanějších knih. Dnes je Steve Berry autorem osmnácti románů, v kterých se snoubí napětí a záhady, jejichž kořeny sahají do nedávné i hluboké historie. Díky thrilleru Templářské dědictví se Berry natrvalo zařadil mezi špičku tohoto žánru: kniha byla přeložena do třiceti čtyř jazyků a Dan Brown, autor bestselleru Šifra mistra Leonarda, se nechal slyšet, že „tato kniha přesně splňuje jeho představy o skvělém románu“.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat