Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak vyrobit bumerang

Miloslav Šimek, Luděk Sobota

Albatros | 1987

Kategorie:

49 Kč 35 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 141
Jazyky: česky
Ilustrátor: Václav Kabát, Miroslav Hucek
Vydání: 1
ISBN: 13-767-87
Vydáno v: Praha
Náklad: 65 000 ks
Vystaveno: čt 12. ledna 2023 14:45
Číslo položky: 473897

Miloslav Šimek a Luděk Sobota mají v neširokém spektru současného českého humoru svoje jisté, nezastupitelné místo. Představují v šťastném spojení herce a prozatéra-humoristy dvojici, která se doplňuje, ale také podmiňuje: bez Šimka by nebyl Sobota a bez Soboty by nebyl Šimek. Totiž byli by, ale ne tací, jak jsme si na ně zvykly a jak je máme rádi. Chytře přihlouplí a přihlouple chytří, ochotní si dělat legraci z druhých, ale hlavně sami ze sebe. Jejich rozverné scénky, skeče, vtipné kurzívy, učeně se tvářící přednášky a rozhorovy se staly především zásluhou televize a rozhlasu natolik oblíbenými a známými, že jejich knižní vydání jistě uvítají čtenáři střední i té mladší a nejmladší generace, kterým také především je výbor Jak vyrobit bumerang určen. Přejeme příjemnou chvilku a čas dobré pohody s panem profesorem Šimkem a jeho nepoučitelným žákem, hercem Luďkem Sobotou.

Komentáře ke knize
Miloslav Šimek

Miloslav Šimek byl český komik, herec a spisovatel, známý svým přínosem českému humoru a zábavě. Narodil se 7. března 1940 v Praze a svou prací v divadle, rozhlase a televizi se stal významnou osobností české kultury. Šimek je známý především díky spolupráci s Jiřím Grossmannem, s nímž vytvořil populární komediální dvojici, která zanechala trvalou stopu v české komedii. Jejich vystoupení často kombinovala humor s hudebními prvky, což mělo u diváků velký ohlas.

Luděk Sobota

Luděk Sobota je český herec a komik, známý svou prací v divadle, filmu a televizi. Narodil se 15. května 1943 v Praze a má za sebou bohatou kariéru v zábavním průmyslu. Ačkoli je Sobota uznáván především pro své herecké role, pustil se také do světa hudby a komediálních alb. Byl spojen se známým českým hudebníkem a komikem Ivanem Mládkem, který je známý svými humornými písněmi a vystoupeními. Společně pracovali na projektech, které spojují hudbu a komedii a oslovují široké publikum v České republice. Luděk Sobota však není primárně znám jako nahrávací umělec nebo skladatel v tradičním slova smyslu; jeho sláva a přínos jsou výrazněji spjaty s jeho vystupováním na jevišti a filmovém plátně. 6", "Ivan Mládek Uvádí Luďka Sobotu" nebo "Decentní Večer", což nemusí být mimo Českou republiku dobře zdokumentováno nebo nemusí být jeho hlavním uměleckým zaměřením.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více