Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 394 |
Jazyky: | česky |
Editor: | Marie Úlehlová-Tilschová |
Vydání: | 1 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 15 400 ks |
Vystaveno: | ne 16. srpna 2020 16:10 |
Číslo položky: | 111942 |
Kniha, která je výsledkem kolektivní práce sovětských lékařů, vědeckých pracovníků, inženýrů, kuchařů i hospodyň, poučuje o správné a chutné výživě a ukazuje, jak s úspěchem využívat při přípravě pokrmů pestrého a bohatého výběru potravin a polotovarů vyráběných vyspělým sovětským potravinářským průmyslem. Jednotlivé kapitoly seznamují se základy racionální výživy, uvádějí nejdůležitější údaje o poživatinách a podávají předpisy na různé pokrmy, sestavené zkušenými kuchaři. Kniha ukazuje skvělé perspektivy vzestupu životní úrovně v socialistickém státě a vytyčuje směr i cíl našeho potravinářského průmyslu a kuchařského umění.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem