Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak se rozvádět se ženami a přežít

Felix Boom

Blinkr | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 200
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-87579-46-6
Vystaveno: st 12. ledna 2022 8:53
Číslo položky: 266831

Publikace je poněkud drsným návodem z mužského hlediska, jak lze předejít rozpadu manželství či stálého partnerství v současné době, když na 10 uzavřených manželství nyní připadá devět rozvodů. A to prevencí. To je základní téma. Nebere si žádné servítky. Ženské nevěry valem přibývá. Prognózy tvrdí, že za dva roky bude víc rozvodů než uzavřených manželství. Návod je o tom, jak si prozkoumat budoucí stálou partnerku z hlediska vlastností, "provozních", sexuálních a majetkových záležitostí, struktury morálky, a přitom nepadnout do pasti. A připoutat ji k sobě sexuální cestou navždy. Když se vlastnosti a chování v manželství mění, z hlediska dámy, pak se děje něco nepěkného. A když už vznikne problém, tak je nezbytné znát způsob, jak spolehlivě odhalit nevěru partnerky, nebýt za blba. A jak se chovat dál. To se lze z této knihy opravdu dovědět. Protože ženská nevěra má stále vyšší ukazatele a stává se společenským problémem, tak muži potřebují stále větší ochranu. O tom je tato kniha.
Muži nyní častěji pocítí, kde je chyba. Ženy jsou však stále zpupnější, genderově odvážnější. Výsledkem je však vyšší počet rozvodů. A je to dobře? I ženy, které se stále častěji ocitají v pozici predátorek, mají právo vědět, co je špatně. Byť jsou sami nositelkami těchto chyb. Hýčkání ženských vlastností jim nestačí, byť si dobří muži cení více lásky své ženy než své kariéry. A o tom tato kniha je. Je víc pro ženy než pro muže.

Komentáře ke knize
Felix Boom

Pavel Skramlík je český sportovní novinář, bloger a spisovatel. Od roku 2010 používá v literární tvorbě pseudonym Felix Boom. Pochází z České Lípy, mezi jeho předky patřil dle genealogické studie mj. Emilián Skramlík, pražský purkmistr v letech 1876 až 1882. Studoval na tehdejší Fakultě sociálních věd a publicistiky Univerzity Karlovy. V médiích působí od roku 1969 už od dob studií. V letech 1974–1978 pracoval v Zemědělských novinách. V letech 1978–1982 si odpykával trest za údajnou účast na loupeži ve věznici v Minkovicích. Jeho spoluvězni byli mj. Petr Cibulka, Jiří Wolf, Jiří Gruntorád, Jiří Chum a další disidenti. V roce 1984 publikoval pod vlastním jménem svou první knihu o historii klubu Bohemians Praha, která byla bestselerem, stejně jako jeho druhá publikace Patino z roku 1992. V letech 1984–1988 byl sekretářem fotbalového klubu Bohemians Praha. Po sametové revoluci se k 1. lednu 1990 stal vedoucím sportovního oddělení obnoveného deníku Lidové noviny. V letech 1992–2001 působil v bulvárním deníku Blesk, kde se věnoval zejména investigativní sportovní žurnalistice. Jeho hlavním novinářským oborem je především fotbal. Po odchodu z Blesku působil v denících Super, Večerní Praha, SuperSpy, Impuls a v magazínech Sport Style, Aha!Sport a Stadion. V letech 2003 až 2006 pracoval jako mediální ředitel vydavatelství 100+1 a byl rovněž šéfredaktorem časopisu Svět vědy, poté zástupcem šéfredaktora magazínu Paparazzi. V období od září 2006 do prosince 2007 se společnicí vydával sportovní magazín Totalsport, byl jeho spolumajitelem a šéfredaktorem. Po rozkolu ve firmě vydávání sám zastavil. Od počátku roku 2008 do konce července 2012 byl vedoucím sportovní redakce tiskové agentury Mediafax v rámci TV Nova. Od 1. srpna 2012 do října 2016 byl šéfeditorem fotbalového magazínu Hattrick, nyní je externím autorem článků. Od ledna 2017 je hlavním redaktorem knižního vydavatelství Omega v rámci projek...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu