Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Jak se lidé milují

Ivo Pondělíček, Jaroslava Pondělíčková-Mašlová

Státní nakladatelství technické literatury | 1990


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 280
Jazyky: česky
Ilustrátor: Vladimír Simer
Vydání: 1
ISBN: 80-03-00599-X
Vydáno v: Praha
Náklad: 120 000 ks
Poznámka: obálka Richard Maršák
Vystaveno: so 23. ledna 2021 12:09
Číslo položky: 145981

Kniha odhaluje oblasti, které byly po desetiletí v literatuře tabu. Autoři kompletně a bez předsudků odpovídají na otázky milostného soužití lidí v oblasti citové a fyziologické i ve sféře techniky milování. Mladí čtenáři zde najdou potřebné impulsy k rozvíjení své biologické, psychologické i sociální zralosti, dospělí se seznámí s poznatky a zkušenostmi, jež potřebují pro stále se měnící podmínky intimního soužití.
Publikace je určena široké čtenářské obci obojího pohlaví, a to od mladé generace až po starý věk.

Komentáře ke knize
Ivo Pondělíček

Ivo Pondělíček byl český sexuolog, malíř a filmový teoretik. Byl autorem řady sexuologických publikací, také kultovní příručky pro dospívající Sexuální zrání mladého muže. Promoval na Masarykově univerzitě v Brně, poté působil jako lékařský psycholog v Karlových Varech. Od roku 1959 přednášel psychologii filmu na FAMU, poté na Filozofické fakultě UK v Praze. Ze škol byl donucen odejít a zaměřil se na sexuologii. V 80. letech působil na klinice popálenin. Založil první poválečnou manželskou poradnu v Československu. Zkušenosti ze sexuologické praxe přenesl později do výtvarného umění, kterému se aktivně věnoval až v důchodovém věku.

Jaroslava Pondělíčková-Mašlová

Narozena 14.8.1927 v Přelouči. MUDr., sexuoložka, od r.1961 v Sexuologickém ústavu 1. LF UK v Praze. Věnuje se sexuálním poruchám, parafiliím, sexuální delikvenci a poruchám plodnosti mužů. Je naší přední propagátorkou otevřené sexuální výchovy. Nedocenitelné jsou její životní zkušenosti v léčení a sexuálním poradenství u dětí s poruchami somatosexuálního vývoje. Publikace z oboru sexuologie. Manžel byl klinický psycholog Ivo Pondělíček , syn David je rovněž MUDr.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více