Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 192 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Rostlinná výroba 218x |
Vydání: | 2 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 50 000 ks |
Poznámka: | obálka Ondřej Švarc |
Vystaveno: | pá 10. dubna 2020 12:53 |
Číslo položky: | 94497 |
Málokterý ovocný druh je mezi zahrádkáři tak oblíben jako právě jahodník, neboť krása jeho plodů se u něho spojila s jemností vůně i chuťovými kvalitami. Vedle všeobecné upotřebitelnosti v čerstvém i zpracovaném stavu i vysokého obsahu vitamínů je velmi cennou vlastností jahod především časnost sklizně. Po dlouhé zimě jsou prvním čerstvým ovocem, které se dostává na náš stůl. Na každé, i té sebemenší zahrádce se proto pro jahodník najde vždy kousek místa. Jak při pěstování postupovat, a který způsob použít, aby výsledek byl co nejlepší, o tom podrobně informuje tako knížka.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem