Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

JÁ + TY = Kdy už přijde partner? : Porozumění nebo sex?

Zdenka Blechová

Zdenka Blechová | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 172
Jazyky: česky
ISBN: 9788087413340
Vydáno v: Plzeň
Vystaveno: pá 20. září 2019 12:14
Číslo položky: 72126

Každá žena čeká na svého prince z pohádky a čeká na splnění svých snů a přání. Ale nelze jen čekat, je třeba pro to něco i udělat. Jak si můžeme zhmotnit své sny, jak si můžeme uvědomit své chyby a napravit je, o tom všem se dočtete v této knize. Tato kniha vám nejen moudře, ale i s humorem nastíní všechny zbytečné boje. Vždyť ve skutečnosti vždy bojujeme v nitru jen sami s vlastními stíny. Kniha vychází jako druhá v pořadí trilogie JÁ + TY.

První kniha nese název JÁ + TY Osudový nebo duchovní partner, sex a peníze. Seznamuje nás s tím, jak sex a peníze jsou velké manipulační složky ve vztahu. Třetí kniha JÁ + TY Ztráta aneb jak se znovu spojit nám ukazuje, kde jsme ztratili svoji ženskost skrze sexualitu a jak se znovu nalézt ve své kráse. Každá kniha vás obohatí náhledem na partnerství výjimečným pohledem tak, jak už to u knih Zdenky Blechové bývá. Ukázky z knih naleznete na www.zdenkablechova.cz.

Komentáře ke knize
Zdenka Blechová

Zdenka Blechová je úspěšnou autorkou mnoha knih, vykládacích karet a meditačních CD. Narodila se a žije v Plzni. Úspěšně podniká, je majitelkou čajovny kavárny RELAX a Antických lázní v Plzni, či nakladatelství Zděnka Blechová, ve kterém vydává své knihy, karty a CD. Od roku 2003 vydává časopis Mysteria tajemna a pořádá přednášky a semináře v rámci celé České republiky i na Slovensku. Zabývá se poradenskou činností v oblasti mezilidských vztahů, nemoci, zaměstnání a v dalších otázkách života pomocí channelingu , tarotu, numerologie a psychologie. Lidem radí do celého světa prostřednictvím Skypu. Z channelingových sdělení čerpá odpovědi na otázky a pomáhá lidem v obtížných životních situací, mimo jiné je vkládá i do svých knih. Ve svých knihách se blíže zabývá partnerskými vztahy, vztahy rodičů a dětí, otázkami zdraví i otázkami smrti.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více